Tariful bancurilor, pe spatele scaunului! Un șofer cu umor /foto în articol

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

În Constanța, bancurile se plătesc! Un client care a luat recent un Bolt a fost surprins de o descoperire neașteptată pe spatele scaunului șoferului. Acolo, lipită cu bandă adezivă, era o hârtie cu titlul "Tariful de conversații".

Glumă scumpă, glumă ieftină

Hârtia prezenta o listă detaliată a prețurilor pentru diferite tipuri de glume sau subiecte de conversație. De exemplu, prima glumă e gratis, dar gluma extra ar costa 5 lei. "Merge treaba cu Bolt-ul ăsta?" se pare că e la fel de scump. O discuție pe teme religioase sau filosofice costă 10 lei, iar discuțiile despre vaccin și cipuri, 20.

2. Foto Redac... (banc-bolt_74353300.jpg)

Foto: Loredana Iriciuc

Clientul a apreciat umorul șoferului

Clientul a fost amuzat de această inventivitate și a apreciat umorul șoferului. "A fost o modalitate distractivă de a sparge gheața și de a face conversația mai plăcută", a declarat el. "Deși nu am încercat niciun subiect care să coste mai mult de 5 lei, m-am simțit tentat să încerc un topic mai scump, doar ca să văd reacția lui!"

O idee de urmat pentru alți șofer?

Poate că ideea acestui șofer va fi luată ca exemplu și de alții. La urma urmei, cine nu ar vrea să aibă o călătorie mai distractivă cu mașina și să facă un ban în plus?

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel