Tarifele pe Valea Prahovei au scăzut cu 30- 40% după sărbători

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de Xue Guangjian, de la Pexels
Fotografie creată de Xue Guangjian, de la Pexels

Hotelierii au scăzut prețurile după sărbători.

Tarifele pe Valea Prahovei au scăzut cu 30-40% după sărbători, iar unele unităţi de cazare oferă reduceri în timpul săptămânii, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, scrie Agerpres. 

"Weekend-ul care tocmai a trecut a umplut din nou staţiunile de pe Valea Prahovei, unde a nins ca în poveşti. Pârtiile au funcţionat cu mici probleme, la Sinaia a fost ceaţă şi vântul a bătut cu putere, acest lucru a făcut ca gondola să-şi întrerupă ceva timp activitatea, la Buşteni pârtiile au fost deschise. Şi preţurile sunt ceva mai accesibile după sărbători. Tarifele au scăzut, în medie, cu 30-40%, conform reprezentanţilor din turism. În unele cazuri sunt reduceri în timpul săptămânii", precizează sursa citată.

Care sunt noile tarife



Conform sursei citate, la un hotel de 4 stele tarifele încep de la 450 de lei până la 800 de lei, gradul de ocupare este de sută la sută.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova reaminteşte că, în perioada 10 ianuarie - 28 februarie 2022, este în vigoare oferta "Trenurile Zăpezii" care aduce reduceri tarifare de 25%.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel