Țara în care 220 de milioane de oameni au rămas fără curent electric

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Țara în care 220 de milioane de oameni au rămas fără curent electric / Photo by Mstudio
Țara în care 220 de milioane de oameni au rămas fără curent electric / Photo by Mstudio

Țara în care 220 de milioane de oameni au rămas fără curent. E cea mai mare pană de electricitate din ultimii ani.

O avarie majoră la reţeaua electrică din Pakistan a făcut ca aproape 220 de milioane de oameni să rămână fără curent. Ministerul pakistanez al Energiei a anunţat că reţeaua naţională a picat la ora locală 07:34.

“Lucrările de întreţinere a sistemului se desfăşoară cu rapiditate”, a precizat ministerul. S-a restabilit curentul electric la un număr limitat de reţele, în capitala Islmaabaad şi în oraşul Peshawar, relatează CNN.

Palatul Buckingham a început să dezvăluie programul încoronării regelui Charles al III-lea

Palatul Buckingham a început să dezvăluie, sâmbătă, programul celor trei zile de festivităţi ocazionate de încoronarea regelui Charles al III-lea. După ceremonia organizată la 6 mai la Westminster Abbey vor avea loc un concert cu vedete, un "mare prânz" naţional şi iniţiative de promovare a voluntariatului, informează duminică AFP.

Încoronarea regelui Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, va avea loc la opt luni de la moartea reginei Elisabeta a II-a, care a încetat din viaţă la 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Palatul Buckingham intenţionează să facă din "acest eveniment istoric" un moment de sărbătoare, un prilej ce oferă "oamenilor ocazia de a se reuni".

Se va reuni, însă, şi familia regală? Buckingham nu a indicat în comunicatul emis dacă prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, retraşi în California, vor fi prezenţi.

Palatul nu a reacţionat niciodată oficial la cartea explozivă a prinţului, "Spare" ("Rezervă"), publicată la 10 ianuarie, în care acesta aduce acuzaţii grave împotriva mai multor membri ai familiei regale, în special la adresa fratelui său, William şi a reginei consoartă, Camilla.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel