Tânăr arestat la domiciliu pentru şantaj. Prins în timp ce primea bani de la un minor

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vădăstriţa, bănuit de şantaj, a fost arestat la domiciliu după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.100 de lire sterline de la adolescent în vârstă de 15 ani pe care l-ar fi ameninţat anterior, au informat luni reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Acţiunea de prindere în flagrant a avut loc în ziua de 8 ianuarie şi a fost coordonată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia. La acţiune au participat poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală Vişina, poliţişti de investigaţii criminale şi poliţişti rutieri din Corabia, scrie Agerpres. 

Minorul în vârstă de 15 ani a sesizat poliţia, în ziua de 7 ianuarie, despre faptul că în perioada 22 noiembrie 2021 - 4 ianuarie anul acesta un tânăr din Vădăstriţa l-ar fi constrâns prin ameninţări cu violenţa să-i dea diferite sume de bani.

De teamă, adolescentul i-ar fi dat tânărului din Vădăstriţa, în total, 18.500 de lire sterline, bani pe care i-ar fi luat de acasă fără să ştie părinţii.

"De asemenea, minorul a sesizat faptul că tânărul l-ar fi ameninţat că îl va da în vileag părinţilor săi pentru că ar fi sustras bani de la domiciliu şi, totodată, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă dacă nu îi va da suma de 6.600 de lei", a precizat sursa citată.

A fost prins în flagrant



În momentul în care a fost prins în flagrant, tânărul avea asupra lui suma de 1.100 de lire sterline, bani primiţi de la minorul de 15 ani.

"La data de 8 ianuarie a.c., sub directa coordonare a prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, a fost organizat un flagrant delict, asupra tânărului fiind găsită suma de 1.100 de lire sterline, bani primiţi de la persoana vătămată. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt", au mai informat reprezentanţii IPJ Olt.

Faţă de tânărul de 22, din Vădăstriţa, instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. În acţiunile organizate în cauză, poliţiştii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel