Surpriză totală în Arabia Saudită - Argentina. Dezastrul care îl pândește pe Messi

Autorul articolului: Andrei Itu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Messi, în atac!
Messi, în atac!

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, după ce a învins Argentina.

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, marţi, comentând înfrângerea surprinzătoare a Argentinei în faţa Arabiei Saudite, scor 2-1, la Cupa Mondială din Qatar, că ar fi un dezastru pentru Lionel Messi să nu treacă de faza grupelor, ţinând cont că obiectivul său este finala competiţiei.

'Ce s-a întâmplat ne dă de gândit. Abordarea meciului de către Arabia Saudită a fost cea a unei echipe mici care joacă împotriva unei adevărate forţe. Dar ambiţia şi dăruirea sunt răsplătite în fotbal. E un dezastru pentru Argentina că începe cu stângul. Şi mai ales pentru Messi, pentru care acesta va fi ultimul Mondial. Ar fi un dezastru pentru el să nu reuşească să treacă de faza grupelor. Sau să apară alte obstacole în drumul lui spre finală, pentru că bănuiesc că asta vrea Messi', a spus Mutu într-o conferinţă de presă.

În opinia fostului internaţional român, fotbalul mondial a suferit în ultimul timp schimbări majore, iar în curând nu vor mai exista 'echipe mici'.

'Surprize există, fotbalul s-a schimbat. În toată lumea fotbalul se dezvoltă, toată lumea ştie fotbal, toate echipele au antrenori buni. Este o schimbare totală în fotbalul mondial şi în curând nu vor mai exista echipe aşa de mici, iar diferenţa o vor face doar jucătorii de calitate', a precizat Adrian Mutu.

Formaţia Arabiei Saudite a produs prima mare surpriză a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, prin victoria reuşită în faţa dublei campioane mondiale Argentina, cu scorul de 2-1 (0-1), marţi, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în Grupa C a competiţiei.

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punând capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel