Surpriză de ultimă oră: Concertul lui Robbie Williams se mută la un alt loc

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Surpriză de ultimă oră: Concertul lui Robbie Williams se mută la un alt loc / FOTO: Facebook
Surpriză de ultimă oră: Concertul lui Robbie Williams se mută la un alt loc / FOTO: Facebook

Încă o ajustare survine în cadrul concertului lui Robbie Williams. După ce a fost reprogramat de la luna iunie la luna august și după retragerea lui Sam Smith din line-up, festivalul Summer in the City aduce o nouă schimbare semnificativă.

Evenimentul Summer in the City, care îi are ca headlineri pe Robbie Williams și Jason Derulo, va avea loc pe 18 și 19 august la Romexpo, în locul inițial planificat în Piața Constituției. Această modificare a fost comunicată prin intermediul unei postări pe Facebook de către D&D Entertainment și Marcel Avram, organizatorii festivalului.

Scena pentru concertele de vineri şi sâmbătă a început deja să fie construită la Romexpo.

A doua schimbare în concertul lui Robbie Williams

Iniţial, festivalul a fost anunţat pentru 3 şi 4 iunie. Programul a fost însă schimbat, după ce Sam Smith a anulat, în luna mai, concertul de la Bucureşti.

„Festivalul Summer in The City va merge mai departe cu un excepțional concert Robbie Williams care va susține un show complet cu o producție unică, ce face parte din cadrul turneului internațional de promovare al albumului XXV. Alături de el vor urca pe scenă LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar și artiști români, precum Nicole Cherry și mulți alții ce vor fi anunțați pe parcursul următoarelor săptămâni de dinaintea festivalului urban”, au anunțat atunci organizatorii festivalului Summer in the City.

Concertele evenimentului au fost reprogramate pentru zilele de 18 şi 19 august.

Între timp, compozitoarea și cântăreața Laura Pergolizzi, cunoscută de aproape 20 de ani publicului internaţional sub numele de scenă LP, a anulat şi ea show-ul din Capitală.

Între artiştii pe care publicul îi va vedea în acest weekend se află: Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry.

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel