Surpriză de proporții. Informații surprinzătoare despre amanta lui Putin

Oana Pavelescu |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Vladimir Putin și Alina Kabaeva
Vladimir Putin și Alina Kabaeva

De mai multă vreme se zvonește că Vladimir Putin ar avea o relație cu o fostă gimnastă și cu care ar avea chiar mai mulți copii. Însă recent a apărut o informație care dezvăluie un aspect surprinzător.

Relația despre care se zvonește, dar neconfirmată, dintre gimnasta devenită politician Alina Kabaeva și președintele rus Vladimir Putin ar fi o stratagemă creată de Kremlin, a declarat un om de afaceri rus.

Putin, care a divorțat de soția sa, Lyudmila Putina, în 2013, după 30 de ani de căsnicie, a negat că ar avea o relație romantică cu Kabaeva, deși o presupusă relație între cei doi a fost subiectul unor bârfe timp de ani de zile.

"Cred că Kabaeva este o operațiune de acoperire", a declarat antreprenorul și fostul deputat rus Ilya Ponomarev pentru jurnalistul ucrainean Dmitri Gordon într-un interviu postat luni pe YouTube. "Există o mulțime de dovezi că nu este soția lui și cred că copiii pe care îi are nu sunt ai lui", a adăugat el. "Ea îndeplinește o anumită sarcină importantă".

Deși a spus că fosta sportivă Kabaeva "joacă rolul" de acoperire, ea și Putin "sunt prieteni foarte buni".

Rapoarte neconfirmate ale presei occidentale au susținut că Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, are doi fii mici cu Putin, care are 69 de ani, precum și două fete gemene născute în 2015. Luna trecută, contul de Telegram General SVR, gestionat anonim, a stârnit speculații potrivit cărora Kabaeva așteaptă o fiică cu liderul rus, deși această afirmație nu a fost confirmată.

În 2008, ziarul rusesc Moskovsky Korrespondent a fost închis la doar câteva zile după ce a relatat că Putin plănuia să divorțeze de Lyudmila pentru Kabaeva.

Ponomarev a fost singurul membru al Dumei de Stat care a votat împotriva anexării Crimeei de către Rusia în timpul invaziei rusești din 2014 în Ucraina și s-a mutat la Kiev în 2016. El nu a menționat cine crede că este tatăl real al copiilor Alinei Kabaeva.

"Inițial, informația a fost răspândită de Kremlin că ar fi soția sa", a spus el, adăugând că: "Îi cunosc pe cei care au făcut-o".

Kabaeva a fost inclusă în iunie pe o listă de sancțiuni a Uniunii Europene, care îi interzice intrarea în UE și restricționează orice bunuri pe care le-ar putea avea în blocul comunitar. Citește mai mult AICI

Citește și: Economist rus important: Doar cei care nu sunt conștienți de ceea ce se întâmplă pot visa la o victorie militară serioasă. Nimeni nu îl mai crede pe Putin

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel