Surorile Williams au POZAT în costume de baie pentru PUBLICUL din Rusia. ”O soră este un dar pentru inimă” / FOTO

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

„Catwoman” Serena și-a arătat grația, împreună cu sora sa.

Jucătoarele de tenis Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, și Venus Williams, în vârstă de 41 de ani, au apărut pe coperta publicației ruse Harper's Bazaar.

Cele două surori au apărut pe copertă în costume de baie de culoare neagră, dar au pozat și în alte ținute pe fundalul mai multor scene.

Serena a postat și ea câteva fotografii pe pagina ei de Instagram cu un comentariu special pentru Venus „O soră este un dar pentru inimă, o prietenă pentru suflet”, a scris cea mai mică dintre surori.

Serena și Venus au pozat în imagini diferite pentru numărul din martie al revistei Harpersbazaar.

De asemenea, cele două surori explicat o serie de momente din viața acestora. Fetele au pozat în special în ținute „all-black”

Serena a vorbit despre rolul părinților în dezvoltarea sportivilor de performanță.

Serena explică: ”Mulți oameni înțeleg această poveste specială a taților de sportivi, în special a taților jucătorilor și jucătoarelor de tenis, care sunt cu adevărat un stres pentru tinerii jucători. Și nu a fost doar cazul tatălui meu”, sbliniază Serena.

Aproape de retragere

În 2017 Serena s-a căsătorit cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanyan, iar cei doi au o fiică, Alexis Olympia.

Serena a lăsat să se înțeleagă, zilele trecute, că este pregătită de o retragere.

”Sunt pregătită pentru acea zi, sunt pregătită pentru acea zi de peste un deceniu!

Așadar, ați văzut filmul King Richard (filmul biografic despre tatăl surorilor Williams) – știți că tatăl meu ne-a spus întotdeauna că trebuie să fim pregătite pentru asta. Știi, la sfârșitul zilei, cred că este foarte important să ai mereu un plan și cam asta am făcut. Întotdeauna am avut un plan”, a afirmat Serena.

Serena Williams nu a mai jucat niciun meci oficial de la Wimbledon 2021, atunci când a abandonat în primul tur, în fața jucătoarei din Belarus, Aliaksandra Sasnovich, la scorul de 3-3 , scrie Prosport.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel