Superstițiile bizare ale vedetelor: Ritualuri ciudate pentru alungarea energiilor negative

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Superstițiile bizare ale vedetelor: Ritualuri ciudate pentru alungarea energiilor negative
Superstițiile bizare ale vedetelor: Ritualuri ciudate pentru alungarea energiilor negative

În cultura românească, evitarea pisicii negre, făcutul a trei pași înapoi sau scuipatul în sân sunt printre cele mai cunoscute superstiții. Cu toate acestea, vedetele internaționale nu sunt mai prejos când vine vorba de superstiții ciudate.

Unele celebrități ne surprind cu credințele lor neobișnuite, pe care le consideră mijloace eficiente de alungat ghinionul și de atragere a norocului. Ai fi crezut că Heidi Klum poartă mereu o pungă în care își păstrează dinții de lapte? Iată și alte vedete superstițioase!

Victoria Beckham, o împătimită a cristalelor.

Victoria Beckham, cunoscută pentru participarea sa în formația Spice Girls, își manifestă încrederea în puterea și energia cristalelor, conform propriei declarații. Ceea ce este ciudat este că vedeta își pune în bagaj colecția impresionantă de cristale atunci când călătorește. "Sunt o persoană spirituală. Călătoresc cu cristalele mele. Am toate culorile. Este ceva ce îmi place", a mărturisit ea pentru Us Weekly. Beckham a integrat chiar cristalele în linia sa de modă și a creat buzunare speciale pentru a le purta.

Heidi Klum şi punga cu dinţi de lapte. 

Heidi Klum, fotomodelul celebru, a dezvăluit în timpul unei emisiuni TV că poartă mereu cu ea o pungă în care își ține dinții de lapte: "Am o pungă cu dinții mei. În Germania, nu avem Zâna Măseluță, așa că i-am pus într-o pungă mică. Indiferent că sunt mici sau mari, consider că este un gest înțelept. Nu știu dacă este un noroc, poate este doar o nebunie pe care o fac", a declarat vedeta.

Megan Fox şi frica de avion. 

Într-un interviu pentru Conan O’Brien, actriţa Megan Fox a mărturisit că se teme să zboare cu avionul, însă pentru că este nevoită să o facă, ea are un ritual special, pentru a scăpa de această teamă - ascultă Britney Spears: „Ştiu că nu este în destinul meu să mor ascultând piesele lui Britney Spears, aşa că întotdeauna îmi pun în căşti melodiile ei, pentru că ştiu că avionul nu se va prăbuşi dacă am piesele ei pornite‟, a spus ea.

Cameron Diaz are un colier anti-îmbătrânire.

Pentru a promova tinereţea şi longevitatea, Cameron Diaz are în colecţia ei de bijuterii un „colier norocos‟, despre care ea crede că are o calitate mistică, anti-îmbătrânire. Acest colier are un pandantiv în formă de potcoavă, iar Cameron l-a purtat chiar şi la evenimentele la care a participat.

Jennifer Aniston, ritual înainte de zbor. 

Înainte de orice zbor, actriţa Jennifer Aniston respectă un ritual, care potrivit ei o ajută să nu aibă emoţii în timpul zborului: „Dacă zbor cu avionul, întotdeauna păşesc cu piciorul drept şi ating exteriorul avionului. Întodeauna am făcut-o pentru a-mi învinge emoţiile şi pentru noroc‟, a spus ea, pentru Daily Mail.

Alte vedete superstiţioase:

  • Ariana Grande obişnuieşte să mănânce gogoşi cu ciocolată, înainte de evenimente importante, pentru noroc;

  • Serena Williams poartă aceeaşi pereche de şosete pe parcursul unui turneu de tenis şi îşi leagă pantofii sport într-un mod specific;

  • Taylor Swift este atrasă de numărul 13 şi crede că îi aduce noroc;

  • Barack Obama deţine o colecţie impresionantă de amulete norocoase, pe care le-a adunat în timpul mandatelor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel