Superstarul suspendat și amendat după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan

Autorul articolului: Andrei Itu | Dată: 23 noi 2022, 16:22 | Categorie: Homepage
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels

Un fotbalist celebru a fost sancţionat cu două meciuri suspendare şi cu o amendă de 55.000 de euro pentru că a dat de pământ cu telefonul mobil al unui fan, scrie EFE. 

Este vorba despre fostul atacant al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo.

După o înfrângere în Premier League pe 9 aprilie împotriva lui Everton, Cristiano Ronaldo a aruncat la pământ telefonul mobil al unui fan în timp ce mergea spre tunelul vestiarului. După cum a explicat Federaţia engleză într-un comunicat, Cristiano Ronaldo a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse, acelea de comportament impropriu şi violent.

Decizia FA vine într-un moment în care Cristiano Ronaldo şi-a reziliat contractul cu Manchester United, astfel încât, dacă nu va mai juca în Anglia, nu va mai executa pedeapsa cu suspendarea.

Pe 9 aprilie, când Red Devils tocmai pierduseră cu 1-0 în faţa lui Everton, un videoclip care a fost difuzat pe scară largă îl înfăţişa pe portughez lovind mâna unui adolescent în timp ce se îndrepta spre vestiar. Jucătorul şi-a cerut scuze în aceeaşi seară pe contul său de Instagram. 'Comportamentul atacantului după fluierul final a fost inadecvat şi/sau violent', a scris atunci FA într-un comunicat.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience