Super modelul Kendall Jenner are un nou iubit? Cine e MISTERIOSUL bărbat

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Super modelul Kendall Jenner are un nou iubit? Cine e MISTERIOSUL bărbat / Facebook
Super modelul Kendall Jenner are un nou iubit? Cine e MISTERIOSUL bărbat / Facebook

Modelul și muzicianul ar fi fost văzuți plecând sâmbătă de la același restaurant din Los Angeles

Kendall Jenner își petrece timpul cu un nou bărbat.

O sursă a declarat pentru PEOPLE că modelul, în vârstă de 27 de ani, și rapperul Bad Bunny, în vârstă de 28 de ani, "petrec timpul împreună".

"Kendall a început recent să iasă cu el", adaugă o altă sursă. "Au fost prezentați de prieteni. El s-a mutat în L.A. în urmă cu câteva săptămâni și și-a cumpărat o casă.

"Îi place de el și se distrează", continuă sursa. "El este diferit de băieții cu care s-a întâlnit în trecut. Este foarte fermecător".

Sâmbătă, Jenner și Bunny au fost văzuți părăsind același restaurant din Los Angeles după o întâlnire dublă cu Hailey și Justin Bieber, potrivit TMZ.

În timp ce Jenner a purtat pantaloni de piele, cizme negre și o jachetă gri supradimensionată pentru ieșirea la Wally's din Beverly Hills, cântărețul portorican a îmbrăcat pantaloni crem, o jachetă maro și o pălărie de culoare kaki.

Vedeta din Kardashians s-a întâlnit anterior cu jucătorul NBA Devin Booker. În noiembrie 2022, mai multe surse au confirmat pentru PEOPLE că Jenner și fundașul de la Phoenix Suns și-au încheiat relația în luna precedentă din cauza joburilor lor solicitante.

"Amândoi au un program incredibil de încărcat în acest moment cu carierele lor și au decis să facă din asta o prioritate", a declarat o sursă pentru PEOPLE.

În timp ce Jenner jonglează cu cariera sa de modeling în plină expansiune cu linia sa 818 Tequila, Booker, în vârstă de 26 de ani, este la fel de ocupat cu implicarea sa în NBA.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel