"Sunt un pic mare acum pentru că mă bucur de mine": Selena Gomez a închis comentariile despre greutatea sa după ce a participat la Globurile de Aur 2023

Autorul articolului: Georgiana Dediş |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Pixabay / "Sunt un pic mare acum pentru că mă bucur de mine": Selena Gomez a închis comentariile despre greutatea sa după ce a participat la Globurile de Aur 2023
Foto: Pixabay / "Sunt un pic mare acum pentru că mă bucur de mine": Selena Gomez a închis comentariile despre greutatea sa după ce a participat la Globurile de Aur 2023

Chiar daca a afişat câteva kiligrame în plus, Selena s-a simţit foarte bine la Globurile de Aur alături de sora ei mai mică.

Selena Gomez a închis comentariile greutatea sa, sâmbătă, după ce a participat la Globurile de Aur 2023, notează Daily Mail.

Actrița, în vârstă de 30 de ani, a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță de televiziune – serial muzical/comedie pentru „Only Murders in the Building”, dar a pierdut în fața lui Quinta Brunson în Abbott Elementary.

Ea și-a etalat decolteul amplu într-o rochie Valentino fără bretele, cu un vin, care avea o despicătură îndrăzneață la nivelul coapsei.

În timpul unui videoclip live pe Instagram, Selena s-a adresat criticilor în timp ce vorbea cu sora ei de 9 ani, Gracie Elliott Teefey.

Ea le-a spus adepților săi: „Sunt un pic mare acum pentru că m-am bucurat de mine în timpul sărbătorilor”, înainte de a-și întoarce capul către Gracie, cerându-i părerea: „Nu-i așa?”

Selena se simte bine în corpul ei

După ce Gracie părea să fie de acord cu ea, Selena a spus: „Dar nu ne pasă” înainte de a izbucni în râs.

Selena a avut o relație complicată cu cei social media, de aceea şi-a şters aplicaţiile din telefon în 2019.

Ea spune că a făcut acest lucrucdeoarece comentariile negative la postările ei au făcut-o să se simtă „dezbrăcată”.

Vedeta arăta incredibil în rochia cu mâneci dramatice de puf violet și cu trenă. Ea a purtat o pereche de pantofi cu tocuri negre, pe care le-a accesorizat cu cercei de argint.

Globurile de Aur au încărcat un videoclip adorabil cu Gracie alergând pe covorul roșu pentru a se alătura Selenei pentru o fotografie, a mai scris Daily Mail.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel