Sting, mesaj pentru Ucraina. Rareori am cântat această melodie VIDEO

Mara Ivan | Dată: 06 Martie 2022, 14:59 | Categorie: Lifestyle
Sting, Madonna, Pink Floyd sprijină Ucraina. Mesajele artiştilor care condamnă invazia rusă
Sting, Madonna, Pink Floyd sprijină Ucraina. Mesajele artiştilor care condamnă invazia rusă

Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în momente de cumpănă pentru unele țări, pentru omenirea întreagă, artiștii lumii ies la rampă cu mesaje de îmbărbătare pentru cei oprimați.

Iar cântărețul britanic Sting nu a făcut excepție, el alăturându-se altor voci care au luat atitudine împotriva agresiunii Rusiei, au lăudat și încurajat poporul Ucrainei pus acum la grea încercare. 

Artistul a făcut un apel la solidaritate şi la donaţii cu poporul ucrainean pe pagina sa de Instagram și a interpretat melodia Russians, scrisă în 1985, în perioada Războiului Rece.

"Rareori am cântat această melodie în anii mulţi de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă. Dar, în contextul deciziei sângeroase şi îngrozitor de greşite a unui om de a invada un vecin paşnic, neameninţător, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună", a spus Sting.

"Pentru curajoşii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale şi, de asemenea, pentru mulţi ruşi care protestează faţă de această grozăvie, în ciuda ameninţării cu arestarea şi închisoarea – Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul”, a mai scris acesta.

Postarea se încheie cu furnizarea detaliilor pentru a face donaţii către organizaţiile umanitare pentru Ucraina.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite