Steven Tyler, PROBLEME cu VOCEA: Accidentarea a survenit la începutul concertului

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 13 sep 2023, 12:24 | Categorie: Știri
Steven Tyler, PROBLEME cu VOCEA
Steven Tyler, PROBLEME cu VOCEA

Leziunea la corzile vocale a lui Steven Tyler a fost chiar mai gravă decât s-a crezut inițial, abia mai poate vorbi, dar recuperarea este sigură și va reveni la fel de puternic ca niciodată.

Surse apropiate lui Tyler au spus pentru TMZ că după ce și-a rupt corzile vocale weekendul trecut la concertul său din Long Island, până la punctul în care au sângerat, Steven a zburat la Boston pentru a-și vedea medicul ORL, iar radiografiile au arătat corzile vocale "mutilate".

Accidentarea a survenit la începutul concertului Aerosmith, dar el a rezistat pe tot parcursul setului, inclusiv la "Dream On", Steven a atins celebra notă care a spart sticla în punctul culminant al melodiei. Publicul habar nu avea că era grav afectat.

Steven nu poate cânta timp de 30 de zile din cauza leziunilor suferite, punând pe pauză turneul trupei.

Cu toate acestea, ni s-a spus că Steven nu va lăsa ca accidentarea să îl oprească din viitoarele spectacole... și că plănuiește în continuare să atingă acele note înalte riscante și că va fi la 100% atunci când își va recăpăta vocea. După cum a spus o sursă ... "Steven este un animal. Nimic nu-l poate opri".

Între timp, Aerosmith a amânat spectacolele din Detroit, Chicago, Cleveland, Raleigh, Washington, D.C. și Toronto pentru ianuarie și februarie 2024.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience