Steve Harwell, fostul solist Smash Mouth, în stare gravă: Este încă aici cu noi, din păcate, va fi doar pentru o perioadă scurtă de timp

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 04 sep 2023, 15:18 | Categorie: Știri
Steve Harwell, fostul solist Smash Mouth, în stare gravă: Este încă aici cu noi, din păcate, va fi doar pentru o perioadă scurtă de timp/ Facebook
Steve Harwell, fostul solist Smash Mouth, în stare gravă: Este încă aici cu noi, din păcate, va fi doar pentru o perioadă scurtă de timp/ Facebook

Conform afirmațiilor medicilor, Steve Harwell, în vârstă de 56 de ani și fostul solist al formației rock Smash Mouth, primește îngrijiri medicale la domiciliu și se așteaptă să mai trăiască doar câteva zile, a declarat managerul trupei în ziua de duminică.

„Deși Steve este încă aici cu noi, din păcate, va fi doar pentru o perioadă scurtă de timp”, a transmis managerul Smash Mouth, Robert Hayes, pentru CNN.

Managerul a mai precizat că logodnica lui Harwell este alături de el.

„Sperăm că oamenii vor respecta intimitatea lui Steve și a familiei sale în această perioadă dificilă”, a mai spus Hayes.

Harwell a fost membru fondator și solistul trupei Smash Mouth, ale cărei cele mai cunoscute piese sunt „All Star” și „I’m a Believer”.

„Vocea emblematică a lui Steve este una dintre cele mai recunoscute voci ale generației sale. Steve și-a iubit fanii și i-a plăcut să cânte”, a spus Hayes.

Avându-l pe Steve Harwell în calitate de solist, trupa a cunoscut un succes considerabil și a fost nominalizată la premiile Grammy pentru cea mai bună interpretare cu piesa "All Star". Această melodie a devenit extrem de populară la nivel internațional după ce a fost inclusă în coloana sonoră a filmului de animație "Shrek" din 2001. Harwell a luat decizia de a părăsi trupa în 2021 din motive de sănătate, iar în prezent, vocalistul nou este Zach Goode.

Pe parcursul vieții sale, Harwell a luptat cu probleme legate de alcoolism și a trebuit să facă față altor probleme de sănătate. În 2013, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie, iar ulterior cu encefalopatia Wernicke, o afecțiune neurologică care i-a afectat memoria și vorbirea. Mai recent, a primit și diagnosticul unei afecțiuni hepatice.Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience