Stadionul plin cu OAMENI: 52.686 de fani ai lui Liverpool, SUSȚINERE pentru tragedia lui CR7. ”You’ll Never Walk Alone”, cântat în minutul ȘAPTE

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Fanii lui Liverpool au cântat imnul clubului lor „You’ll Never Walk Alone” în minutul 7, în semn de suport pentru pierderea unui dintre gemeni.

O rivalitate istorică a fost lăsată deoparte marți, când fanii lui Liverpool și Man Utd s-au unit pentru a-i susține pe atacantul portughez și pe partenera sa.

Luni, Ronaldo și partenerul Georgina Rodriguez au anunțat moartea băiețelului lor, spunând că este „cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinți”.

Căpitanul Portugaliei a lipsit de la meciul de marți cu Liverpool, el și partenera sa Georgina Rodriguez luând o pauză pentru a-și plânge pierderea.

Fanii lui Liverpool și-au împărtășit condoleanțele într-un mod respectuos. În minutul șapte al meciului – cifră ce corespunde cu numărul tricoului lui Ronaldo - fanii au început să cânte imnul clubului „You'll Never Walk Alone" (”Nu cei fi niciodată singur” n.r.) pentru a-și arăta sprijinul pentru jucătorul de 37 de ani.

Familia lui Cristiano Ronaldo a mulțumit fanilor lui Liverpool pentru gestul superb

Sora lui Ronaldo, Elma, a scris o postare pe Instagram, în care a spus: „Vă mulțumesc pentru acest gest Liverpool. Nu vom uita niciodată ceea ce ați făcut astăzi".

O altă soră, Katia, a adăugat că gestul a trecut „mult dincolo de fotbal", în timp ce mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a postat un citat din Biblie.

Ea a scris: „Încrede-te în Domnul din toată inima ta și nu te sprijini pe propria ta înțelegere. În toate căile tale, recunoaște-L pe El și El îți va îndrepta căile."

Atât jucătorii de la United, cât și cei de la Liverpool au purtat banderole negre în semn de respect pentru Ronaldo și familia sa.

Într-o declarație de pe site-ul Diavolilor Roșii se arată astfel: „Un minut de aplauze condus de fani va avea loc în minutul șapte al meciului, în semn de omagiu adus atacantului portughez și partenerei sale Georgina, după ce luni au anunțat pierderea băiețelului lor nou-născut.

Mesajele de susținere din întreaga lume a fotbalului curg în continuu pe rețelele de socializare și gândurile tuturor sunt alături de familia Ronaldo în acest moment.

În timp ce United și Liverpool împărtășesc cea mai mare rivalitate din fotbalul englezesc, există un respect adânc înrădăcinat între cele două cluburi, iar acest lucru va fi evidențiat de minutul de aplauze, care a fost inițial sugerat de fanii echipei din Merseyside."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel