Spice Girls, reuniune după 12 ani. Scopul, aniversarea de 50 de ani ai Victoriei Beckham ”Posh Spice”

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: captura video YouTube @Watch Now
FOTO: captura video YouTube @Watch Now

Cele cinci fete ”picante”, întâlnire la ceas aniversar.

Cele cinci membre ale trupei Spice Girls s-au reunit după 12 ani, iar întâlnirea a avut la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, la care au participat numeroase celebrități, printre care Tom Cruise și Salma Hayek, informează DPA.

Trupa, înființată în urmă cu 30 de ani, considerată ca mai bună trupă de fete, este alcătuită din Geri Horner - Ginger Spice, Emma Bunton - Baby Spice, Melanie Chisholm - Sporty Spice, Melanie Brown  - Scary Spice și Victoria - Posh Spice, iar la petrecerea de sâmbătă au dansat pe hitul lor ”Stop”, care a fost lansat în 1998.

Soțul Victoriei, fostul fotbalist al naționalei Angliei, David Beckham, a publicat o înregistrare pe Instagram în care cele cinci interpretează împreună melodia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)Victoria Beckham a publicat, la rândul său, înregistrarea pe conturile ei de social media însoțită de mesajul: ”Cea mai frumoasă seară! La mulți ani mie! Vă iubesc pe toți atât de mult!”

Creatoarea de modă, supranumită Posh Spice, s-a reunit cu fostele colege de trupă la petrecerea sa aniversară, care a avut loc în clubul privat Oswald's, din Mayfair, printre celebritățile participante numărându-se Cruise și Hayek, fotografiați în fața barului londonez.

Printre vedetele care au fost văzute sosind sau plecând de la petrecere se numără Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham, Gordon Ramsay, Marc Anthony, care este nașul lui Cruz, unul dintre fiii cuplului Beckham, și Eva Longoria, care este nașa fiicei lor, Harper.

Înaintea petrecerii, Victoria a scris pe Instagram că se simte ”incredibil de norocoasă că a ajuns la acest moment important”, precum și pentru ”dragostea și sprijinul necondiționate” pe care i le oferă soțul ei, David.

Pe 17 aprilie, ziua când a împlinit 50 de ani, Victoria a primit mesaje online de la David, de la copiii lor Brooklyn, Cruz și Romeo, precum și de la fostele colege de trupă.

”Înaintea acestei aniversări, ar trebui să privești înapoi și să fii mândră de ceea ce ai realizat și de ceea ce ai construit”, a scris David.

Prima reuniune, la ceremonia de închidere a JO Londra 2012

Spice Girls s-au reunit în 2012 cu prilejul ceremoniei de încheiere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra și în 2019 cu prilejul unui turneu mondial la care Victoria nu a participat.

Trupa de fete a debutat cu single-ul ”Wannabe” în 1996, iar după doi ani de prezență în fruntea clasamentelor, Horner, supranumită Ginger Spice, a părăsit trupa în 1998, invocând ”existența unor diferențe între componentele trupei”.

În decembrie 2000, celelalte componente au pornit pe drumuri separate, anunțând o pauză pe o perioadă nedefinită, conform Agerpres.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel