Spectacole de teatru pentru copii în multe orașe ale țării, inclusiv online

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pexels
Foto: Pexels

O serie de spectacole de teatru pentru copii, live şi online, sunt programate în weekend în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale din Capitală şi din ţară, în cadrul programului "Teatru la Cinema".

Spectacolul "Isprăvile Motanului încălţat" va putea fi urmărit, live, sâmbătă, de la ora 11,00, la Cinema City din AFI Cotroceni, iar de la ora 17,00, la Hollywood Multiplex din Mall Vitan, va putea fi văzut spectacolul "Ursul păcălit de vulpte".

Duminică, de la ora 12,00, tot live, este programat, la Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, spectacolul "Frumoasa din Pădurea Adormită".

"Teatru la Cinema" oferă o alternativă şi iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenţi în sala de cinema. Aceştia pot urmări online spectacole de teatru de producţie românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, fie la data şi ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual.

Spectatorii vor putea urmări online, sâmbătă, de la ora 11,00, musicalul pentru copii "Erus şi Valea Iubirii", producţie Opera Comică pentru Copii, iar duminică, de la ora 11,00, spectacolul cu păpuşi "Cei trei purceluşi". Biletele pot fi achiziţionate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

De asemenea, în cadrul campaniei "Hai la teatru în oraşul tău!", la nivel naţional, în weekend, vor fi proiectate pe marile ecrane spectacolele "Erus şi Valea Iubirii" - sâmbătă, de la ora 11,00, la Cinema Carpaţi din Carpaţi Shopping Center din Sinaia şi la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center de la Piteşti.

Duminică, spectacolul "Cei trei purceluşi" va putea fi văzut, de la ora 11,00, la Happy Cinema din Winmarkt Alexandria, Happy Cinema din Hello Shopping Park Bacău, Cityplex Victoria Bârlad, Happy Cinema din Bistriţa Retail Park, Cinema Botoşani din Uvertura Mall, Happy Cinema din Galleria Mall Buzău, la Happy Cinema din Focşani Mall, Cinema Trivale, Trivale Shopping Center Piteşti, Cinema Carpaţi, Carpaţi Shopping Center Sinaia, Happy Cinema din Silver Mall Vaslui, şi de la ora 12,00 la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia, Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova şi Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel