Specialistul Ioana Marinescu, mesajul care ar trebui citit de toate femeile care nu se consideră frumoase

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Celulita și vergeturile se numără printre cele mai căutate subiecte pe Google în ceea ce privește îngrijirea corpului. În acest context, specialistul Ioana Marinescu are un mesaj important.

„Celulita și vergeturile sunt cele mai căutate subiecte pe Google în ceea ce privește îngrijirea corpului. O să vă spun un punct de vedere total personal. Eu cred că este minunat să ne îngrijim și sunt pro a face lucruri spre a ne simți bine, dar cred că este foarte mult speculat faptul că modelul de frumusețe trebuie să fie foarte slab și foarte tonic și perfect. În viața reală, nu există Photoshop și în viața reală nu poți să arăți ca  vedetele de pe copertele revistelor. Mai mult decât atât, trăim într-o perioadă foarte digitalizată, în care poți să retușezi atât de mult orice postare pe care o ai, încât să arăți fabulos. Din punctul meu de vedere, este minunat să ne simțim foarte bine în pielea noastră. Sunt persoane fără așa zisele forme perfecte care sunt fabuloase și sunt o explozie de lumină, energie pozitivă, bucurie. Acesta este, de fapt, lucrul către care ar trebui să tindem. Felul în care ne simțim și ne vedem e reflexia pe care o văd cei din jurul nostru”, a zis Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie.

„Și, da, este minunat să ne îngrijim, să facem câte ceva pentru noi, să facem lucruri care să ne bucure și să ne dea un ajutor în a arăta mai bine, dar nu asta este esența, din punctul meu de vedere”, a subliniat Ioana Marinescu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel