Soții Beckham, relaxare de zeci de mii de euro la Mediterana

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Potrivit presei britanice, familia Beckham își petrece vara în stațiunile de la Mediterana.

Fostul fotbalist David Beckham (47) împreună cu soția sa Victoria (48) și familia sa s-au odihnit în Croația, iar după o ședere pe insula Lopud, în stațiunea de lux Lopud1483, au plecat în Italia, unde au fost surprinși de fotografi în compania lui Sarah Ferguson, ducesa de York.

Într-o săptămână pe Coasta Dalmată, soții Beckham au cheltuit câteva zeci de mii de euro.

Spre exemplu, o noapte într-o stațiune de lux costă 10 mii de euro, iar familia fostului fotbalist nu s-a rezumat la asta, ci au făcut plimbări cu barca și au luat masa la restaurante de lux în Dubrovnik și în împrejurimi.

David Beckham a împărtășit cu cei aproape 75 de milioane de urmăritori ai săi ce au mâncat într-un restaurant.

David și Victoria Beckham au stat într-un complex de lux de pe Lopud, care a servit cândva drept mănăstire franciscană.

Cei doi și-au sărbătorit cea de-a 23-a aniversare a nunții, precum și împlinirea a 11 ani a fiicei lor, Harper, care i-a însoțit în călătorie. Alături de aceștia este și fiul lor cel mic, Cruz.

Fotbalistul în vârstă de 47 de ani a postat o fotografie, în care apare împreună cu fiul său. „Love ya Cruz”, a scris fostul mare fotbalist, care ține și o bere.

În timpul șederii lor, soții Beckham au savurat câteva delicatese locale, cu o gamă largă de fructe de mare, inclusiv un rosu roșu și homar uriaș, scrie TheMirror.



Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel