Soția lui Chris Hemsworth, replică la zvonul că hitul lui Miley Cyrus ”Flowers” este despre Liam

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Miley Cyrus
Miley Cyrus

Despre cel mai recent hit al lui Miley Cyrus s-a spus că ar fi o replică tăioasă pentru fostul ei soț, atât pentru infidelitățile lui cât și modului în care Liam Hemsworth s-a comportat în public cu ea.

Elsa Pataky, soția lui Chris Hemsworth, a avut câteva cuvinte de spus despre zvonurile potrivit cărora melodia "Flowers" a lui Miley Cyrus ar fi despre cumnatul ei, Liam Hemsworth.

Pataky a abordat melodia de succes în timpul unui interviu recent acordat publicației spaniole Europa Press, în timp ce participa la un eveniment în Spania pentru marca de încălțăminte Gioseppo, pentru care este ambasador. Comentariile ei vin la o lună după ce fanii au speculat pentru prima dată că "Flowers" ar avea multiple referiri la fostul iubit al lui Cyrus.

În timpul conversației sale cu publicația, care a fost tradusă din spaniolă în engleză deHola!, Pataky a abordat despărțirea din 2019 a lui Liam și Cyrus și și-a arătat sprijinul pentru cumnatul ei.

"Este un subiect foarte vechi pentru noi", a spus ea. "Dacă cineva ar trebui să vorbească, acela ar trebui să fie Liam, dar cred că ea [Cyrus] poate face ce vrea".

Când a fost întrebată dacă a păstrat legătura cu Cyrus, Hola! a relatat că Pataky a răspuns: "Nu mai am pentru că locuim în țări diferite și este dificil".

Înainte de despărțire, Pataky, care este căsătorită cu Chris din 2010, părea să aibă o relație apropiată cu Cyrus. De fapt, în 2016, cele două femei și-au făcut tatuaje asortate care prezentau un mic desen al unui val.

În afara lui Pataky, sora lui Cyrus, Brandi Cyrus, a discutat, de asemenea, în mod public despre zvonurile despre "Flowers" și legătura sa cu Liam. În timpul unui episod din ianuarie al podcastului al ei și al lui Adam Wells, "Your Favorite Thing", ea a fost întrebată dacă speculațiile sunt adevărate și a spus: ”Nu sunt aici pentru a spune ce este adevărat și ce nu este adevărat. Las lucrurile să se desfășoare... Doar Miley știe adevărul.

Când a apărut prima dată "Flowers", fanii care s-au grăbit să împărtășească teoriile lor cu privire la modul în care cântecul are legătură cu Liam. De exemplu, Cyrus a lansat melodia pe 13 ianuarie, care este ziua de naștere a fostului ei soț.

De asemenea, fanii au crezut că tema iubirii de sine din refren era o referire la melodia lui Bruno Mars, "When I Was Your Man", pe care Liam i-ar fi dedicat-o lui Cyrus în timp ce erau împreună. În cântecul ei, Cyrus a cântat: "Pot să-mi cumpăr singură flori... Și pot să mă țin singură de mână”, în timp ce versurile melodiei lui Mars sunt: "Ar fi trebuit să-ți cumpăr flori/ Și să te țin de mână".

O altă teorie virală este că melodia face referire la presupusa infidelitate a lui Liam. Unii fani au susținut că videoclipul a fost filmat în casa în care starul din The Hunger Games a înșelat-o pe Cyrus cu 14 femei diferite.

Deși Cyrus și Liam nu au abordat aceste acuzații de înșelăciune, cântăreața a dezvăluit în 2019 că nu înșelatul a fost motivul pentru care căsnicia lor s-a încheiat.

"Pot să recunosc multe lucruri, dar refuz să recunosc că mariajul meu s-a încheiat din cauza infidelității. Liam și cu mine am fost împreună timp de un deceniu. Am mai spus-o și rămâne adevărat, îl iubesc pe Liam și îl voi iubi mereu", a scris ea pe Twitter la acea vreme.

Fostul cuplu s-a logodit prima dată în 2012 după care în 2013 au rupt logodna pe care au refăcut-o în 2016. Ei s-au căsătorit oficial în decembrie 2018 și și-au anunțat despărțirea șapte luni mai târziu. Liam a depus cererea de divorț în august 2019, iar separarea lor a fost finalizată în februarie 2020.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel