VIDEO | Grindeanu spune că marți se deschide autostrada Sebeș-Turda. Cum arată tronsonul gata de inaugurare

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie

Lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda va fi deschis. Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, în ciuda faptului că pe un segment de un kilometru s-a surpat terenul.

Lotul 2 va fi dat în circulație marți, după finalizarea unor lucrări minore, dar cu restricție de circulație pe o porțiune de 1 km, unde se va merge pe o singură bandă, a anunțat luni Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Ministrul a precizat că nu va avea loc o inaugurare oficială, pentru că „nu este loc de festivism”.

„Dacă nu e nimic care să pună în pericol siguranța celor din trafic, vom da drumul la acest lot, îmi voi asumă acest lucru. Este noaptea minții să ai 25 de kilometri de autostradă gata, să nu îi inaugurezi, să nu cauți o soluție astfel încât pe acel kilometru să existe restricții și să stai cu acest lot până la primăvară când permit lucrările”, a declarat Sorin Grindeanu.

Citește și: Programul Târgului de Crăciun din Piața Universității, modificat din cauza restricţiilor COVID

Ministrul a anunțat posibilitatea dării în folosință a lotului chiat de la preluarea mandatului, la finele săptămânii trecute, iar în weekend a verificat stadiul de execuție al lucrărilor, scrie mediafax.

Anul trecut a fost deschis și lotul 1 al Autostrăzii A10, cu o lungime de 17 km . Timpul petrecut în trafic, între Alba-Iulia și Sebeș, se reduce de la o oră la 15 minute.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel