Sorana Cîrstea, în semifinalele turneului WTA de la Istanbul

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Românca s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 de la Istanbul.

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, deţinătoarea titlului, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 de la Istanbul, dotat cu premii totale de 239.477 de dolari, după ce a învins-o, vineri, pe austriaca Julia Grabher, cu 7-5, 6-1.

Cîrstea (32 ani, 24 WTA), a doua favorită, a reuşit victoria după o oră şi 18 minute în faţa unei adversare venite din calificări. Grabher (25 ani, 194 WTA) a început bine şi a condus cu 2-0, Cîrstea a egalat, dar austriaca a făcut 4-2 şi apoi 5-3. Cîrstea a reuşit să revină pe finalul setului, pe care şi l-a adjudecat cu 7-5, după patru ghemuri consecutive. Sorana a dominat actul secund, câştigând cu 6-1.

Singurul meci anterior dintre Cîrstea şi Grabher a avut loc în 2020, în primul tur, la Linz, românca beneficiind de abandonul austriecei la scorul de 2-3, în primul set.

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 10.100 dolari şi 110 puncte WTA. În penultimul act, Cîrstea o va înfrunta pe învingătoarea dintre rusoaica Veronika Kudermetova, a treia favorită, şi maghiara Anna Bondar, transmite Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel