Sora cântăreței Celine Dion rupe tăcerea și vorbește despre starea de sănătate a divei

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Celine Dion / Flickr
Celine Dion / Flickr

Claudette, sora celebrei cântărețe canadiene Celine Dion a rupt tăcerea și a dat detalii despre starea de sănătate a divei.

După luni de zile în care au fost vehiculate informații conform cărora Celine Dion ar fi într-o stare psihică foarte proastă, acum, sora cântăreței vine și face clarificări.

"Nu este deloc deprimată, dimpotrivă, este foarte fericită că este în viață”. Claudette, sora lui Céline Dion, a vorbit despre sănătatea fragilă a divei. Ea a ținut să risipească numeroasele zvonuri din jurul bolii starului internațional.

Starea de sănătate a lui Céline Dion nu pare să se îmbunătățească. La sfârșitul anului 2022, vedeta a dezvăluit că suferă de o "tulburare neurologică foarte rară" - Sindromul persoanei rigide (SPS), o boală care "afectează aproximativ o persoană la un milion", provocând rigiditatea anumitor mușchi și spasme dureroase. O afecțiune care îi afectează, de asemenea, foarte mult și corzile vocale.

De la acest anunț, a crescut îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a cântăreței din Quebec. Numeroase zvonuri circulă în legătură cu ea. Presa americană susține că Céline Dion nu mai iese în oraș și că nu se mai poate deplasa decât într-un scaun cu rotile.

Un val de proteste

Aceste speculații fac rău anturajului artistei. Sora ei, Claudette, a rupt tăcerea pentru a lămuri lucrurile. "De ce se spune că se află într-un scaun cu rotile? De ce se spune că a avut cancer? De ce se inventează toate astea? Nu e vorba de asta”, a explicat Claudette care a mai adăugat că îi este teamă să spună prea multe pentru că presa va distorsiona orice vorbă relatează Showbizz.net.

Sora lui Céline a mai mărturisit că artista a călătorit de mai multe ori la Denver pentru a se întâlni cu "cercetători de top" pentru a lupta cu boala. "Știu că, din punct de vedere mental, este puternică. Nu este deloc deprimată, dimpotrivă, are cu adevărată poftă de viață", a povestit Claudette. Și a concluzionat: "Îi țin pumnii. Și asta e tot ce putem face. Să-i spunem cât de mult o iubim și să-i urăm mult noroc".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel