Sophie Turner și Joe Jonas au ajuns la o înțelegere temporară asupra custodiei copiilor

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Joe Jonas și Sophie Turner/ Sursa: Instagram joejonas
Joe Jonas și Sophie Turner/ Sursa: Instagram joejonas

După anunțul neașteptat al cuplului la începutul acestei luni, cei doi actori au convenit asupra custodiei temporare celor două fetițe ale lor, arată elpais.com

"După patru ani minunați, am decis să punem capăt, de comun acord și pe cale amiabilă, căsniciei noastre. Există o mulțime de speculații cu privire la motivele acestei decizii, dar realitatea este că este o decizie reciprocă și amândoi ne dorim sincer ca toată lumea să ne respecte dorința de a ne păstra intimitatea noastră și a fiicelor noastre", a explicat cuplul Sophie Turner și Joe Jonas despre despărțirea lor pe Instagram, pe 6 septembrie, în același mesaj postat în același timp pe fiecare dintre conturile lor de pe rețeaua de socializare.

Totuși, pe 20 septembrie, separarea nu părea atât de "amiabilă": actrița devenită celebră pentru rolul Sansa Stark din Game of Thrones l-a dat în judecată pe cântărețul de 34 de ani, pentru a încerca să își aducă cei doi copii în Anglia, țara sa natală. Ea l-a acuzat pe artist că îi "ține" pe cei mici în Statele Unite și a susținut că a aflat despre divorțul lor prin intermediul presei. Câteva zile mai târziu, rețelele de socializare au luat foc atunci când interpretul a mers pentru a doua oară la cină cu Taylor Swift, care este și fosta iubită a lui Joe Jonas.

Cu toate acestea, potrivit unor noi documente depuse luni la judecătorie, fiicele fostului cuplu (prima fetiță în vârstă de trei și cea de-a doua fiică în vârstă de 14 luni) vor rămâne deocamdată la New York, până la rezolvarea dezacordului privind custodia.

Documentele depuse dezvăluie, de asemenea, că atât actrița, cât și cântărețul și-au dat consimțământul pentru acest aranjament.

Căsătoria celor doi a durat patru ani. De la 4 septembrie, când a fost anunțată despărțirea lor, după săptămâni de speculații, s-au spus multe despre motivele despărțirii. Diverse surse din media americană au subliniat că această despărțire era previzibilă. În cursul acestei veri, muzicianul fusese văzut la mai multe concerte ale sale fără verigheta de logodnă. Conacul familiei în care locuiau amândoi la Miami a fost vândut în august, după câteva renovări și reduceri de preț. Dincolo de aceste speculații, actrița britanică, care în ultimele săptămâni a fost la filmări în Spania pentru un nou serial, intitulat Joan, se pare că își dorește totuși să se întoarcă în Marea Britanie alături de fiicele sale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel