Solistul trupei Rammstein, acuzat de agresiuni sexuale

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Till Lindemann
Till Lindemann

Solistul trupei Rammstein a fost acuzat de agresiuni sexuale iar acum, Guvernul german cere protejarea publicului feminin.

Guvernul german a solicitat măsuri de protecție pentru publicul feminin al trupei Rammstein, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală aduse solistului trupei rock. Ministrul german al Familiei, Lisa Paus, a subliniat importanța protejării tinerelor împotriva agresiunilor și a propus amenajarea unor zone de protecție pentru femei la concerte, precum și înființarea unor echipe specializate în intervenția în cazurile de agresiuni sexuale. Lisa Paus a solicitat o dezbatere urgentă și concretă privind măsurile de protecție, subliniind responsabilitatea artiștilor și organizatorilor față de fanii lor.

Solistul trupei Rammstein, Till Lindemann, a fost acuzat de mai multe femei de săvârșirea unor agresiuni sexuale. Aceste acuzații au fost aduse la lumină de postul de televiziune NDR și cotidianul Suddeutsche Zeitung. Se presupune că Lindemann selecta tinere aflate în primele rânduri la concerte și le invita în culise la petrecerile organizate după spectacole. Două dintre femei au declarat că au fost supuse unor acte sexuale fără consimțământul lor după ce au fost drogate la aceste petreceri, însă membrii formației germane neagă aceste acuzații.

O altă investigație realizată de săptămânalul Die Welt dezvăluie existența unui sistem în care femeile din primele rânduri erau filmate sau fotografiate pentru ca Till Lindemann, în vârstă de 60 de ani, să poată face ulterior selecția.

Patru concerte ale trupei Rammstein, programate să aibă loc în această săptămână pe Stadionul Olimpic din München, se vor desfășura fără "Row Zero" (zona din fața scenei în care solistul își alegea presupusele victime). De asemenea, petrecerea de după concert ("Aftershow Party") a fost anulată.

Trupa Rammstein, înființată în 1994 și cunoscută pentru videoclipurile sale provocatoare, are programate concerte în săptămânile următoare în Franța, Italia, Elveția, Suedia, Belgia, Țările de Jos, Polonia și Austria.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel