Șoferul cu flexul a fost prins. Era vorba de un bărbat din Sinaia

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social

Bariera se montează spre Cota 1.400 când stratul de zăpadă este mare.

A fost prins șoferul care a tăiat cu flexul bariera care blochează drumul spre Cota 1.400 din Sinaia. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani din Sinaia.

Polițiștii din Sinaia au fost sesizați, duminică seara,de către Primăria Sinaia, că persoane necunoscute ar fi tăiat cu un flex sistemul de închidere al unei bariere montate la intrarea pe DC 134 - Drumul Cotei 1.400.

Sistemul prezenta urme recente de tăiere, fără a mai îndeplini scopul pentru care a fost montat, scrie mediafax.

În urma verificărilor, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în stațiune. Cercetările sunt continuate pentru distrugere.

Un șofer a tăiat o barieră din Sinaia cu flexul pentru a putea să-și continue drumul cu mașina. Incidentul a fost fotografiat și a devenit viral pe internet. Bărbatul cobora de la cota 1400, însă drumul a fost blocat pentru siguranța turiștilor, se arată pe site-ul ȘtirileProTV.ro.

Individul, ajutat de un prieten, a reuşit să taie bariera şi să coboare în staţiune. Drumul către cota 1400 aparţine Primăriei Sinaia, iar autoritățile opresc accesul auto atunci când meteorologii anunță coduri de vreme rea. Sunt evitate, astfel accidentele provocate de căderile de copaci sau blocajele formate din cauza zăpezii și a gheții.

Pentru cei care au cabane dincolo de barieră, Primăria a stabilit două ore pe zi - una dimineața şi una seara - când bariera este deschisă. Pentru situațiile de urgență există afișat un număr de telefon al Poliției Locale care intervine imediat și deschide drumul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel