Sociologul Gelu Duminică, ”cadou de nuntă” în versuri, pentru liderul AUR: Simion e un om mic / Mic în suflet și-n gândire / Își bătu joc și de iubire

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social

Sociologul Gelu Duminică 

”Nunta secolului” a generat mii de reacții în spațiul online.

Sociologul Gelu Duminică a comentat și el, într-un stil mai aparte, încercările disperate ale lui George Simion de a-și face reclamă, folosindu-se de orice prilej.

Gelu Duminică a încropit câteva versuri prin care satirizează gestul liderului AUR, prin care transformă un eveniment privat într-un show mediatic.

”S-a dat zvon în mahala

Nunta mare-i Maciuca

Sa ne ducem mic si mare

Ca George o veni calare

Nu pe cal, ca nu e prost

Ca ala implica-un cost

Doar el ceru legume

Ca sa-si faca un renume.

Mii de kile de dovleci

Sa prosteasca la zevzeci

Rosii, ceapa, castraveti

Nu murati, ci musai drepti.

Nunta mare, si-o mireasa

Dintre multe fu aleasa

Nu din dragoste musai

Ca-i nevoie de ea-n alai.

Sa ne bucuram, tot zic

Simion e un om mic

Mic in suflet si-n gandire

Isi batu joc si de iubire.

Cam aste versuri i-as canta mirelui nostru sambata....in rest, casa de piatra!”, a scris Gelu Duminică pe facebook.

George Simion face ultimele pregătiri pentru nuntă. Gigi Becali îi donează 2.000 de kg de brânză

Pregătirile pentru nunta lui George Simion sunt în toi. Liderul AUR a spus anterior că îi așteaptă la nunta sa pe toți românii doritori să vină la petrecere, iar acum susține că a primit mai multe donații pentru marele eveniment, scrie Botoșăneanul.ro. El a declarat că Gigi Becali îi va dona 2.000 de kilograme de brânză.  În plus, politicianul a dezvăluit și ce cântăreți vor veni la nunta sa.

"Tocmai am plecat de la dl Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din Bucureşti, taraful lui Viorel Pană.", a dezvăluit George Simion în emisiunea moderată de Ionuţ Cristache.

George Simion îi cheamă pe toți românii la nunta sa. Cine este iubita președintelui AUR

George Simion se însoară și a anunțat că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. Președintele AUR are și o condiție. El le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular. Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea, transmite Realitatea Plus.

Sursa citată susține că președintele AUR va pune la dispoziție autobuze din fiecare județ. Invitația la nunta lui Simion făcută pe rețelele sociale a fost distribuită de aproape 2.000 de ori în trei zile. Liderul AUR a mărturisit încă din luna ianuarie că anul acesta se va căsători cu aleasa inimii sale. Mai mult decât atât, Simion a spus că nu vrea mai puțin de șase moștenitori.

George Simion a postat prima fotografie alături de iubita lui cu ocazia Zilei Femeii. Logodnica sa a postat o fotografie cu ei doi pe pagina ei de Instagram, iar liderul AUR a distribuit-o la rândul său.

Viitoarea soție a lui George Simion se numește Iulia și a studiat Dreptul la Universitatea Ecologică și are un Master în Consultanță în Afaceri la Facultatea de Administrație și Afaceri. Iulia a lucrat în perioada studenției între anii 2014 și 2018 la mai multe multinaționale în funcția de analist. Ulterior a ajuns la o mare societate de asigurări unde a stat până în 2020, apoi s-a transferat la o instituție de renume cu sediul central în Franța, unde lucrează și acum.

De-a lungul timpului, George Simion a declarat că nu vrea să dezvăluie identitatea iubitei lui pentru că nu vrea ca aceasta să fie judecată sau bârfită. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel