Șocat de sarcina iubitei sale de 29 de ani, Al Pacino i-ar fi cerut acesteia să facă un test ADN

radiodcnews Team | Dată: 04 iun 2023, 08:32 | Categorie: Lifestyle
Al Pacino
Al Pacino

La 83 de ani, Al Pacino este pe cale să devină tată pentru a patra oară.

O paternitate extrem de târzie pentru care actorul nu pare pregătit. Potrivit site-ului american TMZ, sigur că nu mai este fertil, el i-a cerut iubitei sale de 29 de ani, Noor Alfallah, să facă un test ADN pentru a se asigura că este într-adevăr tatăl copilului său nenăscut.

Al Pacino este pe cale să devină tată pentru a patra oară. Iubita sa, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată în opt luni, potrivit publicației citate. Contactat de site-ul american, purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat vestea. Cu toate acestea, este clar că sarcina nu a fost planificată...

Tot potrivit site-ului american TMZ, Al Pacino a cerut un test ADN de la iubita sa, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, pentru a dovedi că este într-adevăr tatăl copilului lor nenăscut. Actorul în vârstă de 83 de ani ar fi fost "șocat" să afle de sarcină, crezând că nu mai este fertil.

Fosta soție a lui Mick Jagger ar fi efectuat un test de paternitate. Testul a confirmat că octogenarul era într-adevăr tatăl copilului.

Al Pacino are deja o fiică, Julie, în vârstă de 33 de ani, din relația cu Jan Tarrant, precum și gemenii, Olivia și fiul său Anton, în vârstă de 22 de ani, cu Beverly D'Angelo.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience