Snoop Dogg se alătură greviștilor de la Hollywood. Ce spune artistul

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
snoop dogg
snoop dogg

Cunoscutul artist american, Snoop Dogg, face, alături de echipa lui, un gest de solidaritate cu actorii și scenariștii aflați în grevă la Hollywood.

Snoop Dogg a anunțat anularea viitoarelor sale spectacole de la Hollywood Bowl, invocând "incertitudinea" pe fondul grevelor WGA și SAG-AFTRA în curs de desfășurare. Concertele urmau să comemoreze 30 de ani de la lansarea albumului său de debut din 1993, "Doggystyle", produs de Dr. Dre.

Deși spectacolele susținute de Snoop Dogg & Friends au fost inițial amânate din iunie pentru 20 și 21 octombrie din cauza grevei scenariștilor, acestea au fost acum anulate oficial, rapperul afirmându-și solidaritatea cu cei aflați în grevă.

"Ne pare rău să vă informăm că, din cauza grevei în curs de desfășurare și a incertitudinii cu privire la momentul în care se va încheia, trebuie să anulăm spectacolul de la Hollywood Bowl”, a scris Snoop Dogg pe Instagram. 

"Continuăm să fim solidari cu toți frații și surorile noastre din WGA și SAG-AFTRA în această perioadă dificilă și rămânem încrezători că AMPTP (Alliance of Motion Picture and Television Producers) va reveni la masa negocierilor cu o propunere reală și că ne vom putea întoarce cu toții la muncă”, a adăugat artistul.

Deși grevele de la Hollywood nu le interzic artiștilor să cânte, Snoop Dogg și-a exprimat de luni de zile solidaritatea cu actorii și scenariștii care luptă pentru contracte mai bune cu studiourile.

În unele discuții cu Larry Jackson de la Gamma, Snoop Dogg a criticat sistemul care constrânge financiar artiștii atunci când munca lor este extrem de apreciată pe platformele de streaming.

El a continuat să își exprime frustrarea în timpul dezbaterii. "Să-mi explice cineva cum poți să ai un miliard de stream-uri și să nu primești un milion de dolari? Aceasta este principala nemulțumire a multora dintre noi, artiștii, aceea că facem cifre importante dar nu se adună banii."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel