Slipknot organizează un turneu aniversar în Europa și Marea Britanie cu ocazia a 25 de ani de la înființare

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Slipknot marchează cei 25 de ani de la înființare printr-un turneu aniversar ce va avea loc în Europa și Marea Britanie.

Formaţia americană Slipknot va susţine o serie de spectacole în Europa şi Marea Britanie în luna decembrie a anului viitor, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţare, relatează luni contactmusic, conform Agerpres.

Corey Taylor şi colegii săi de trupă au anunţat datele concertelor incluse în turneul "Here Comes The Pain" din 2024, care va debuta la 5 decembrie la Ziggo Dome din Amsterdam şi se va încheia la 20 decembrie pe The O2 (Arena O2) din Londra.

”Au trecut 25 de ani de când am cântat prima dată pe continent, unde ne-am întors de atunci. Amintirile pe care le am din toate acele vremuri au un impact major şi suntem pregătiţi să facem mai mult de atât”, a declarat percuţionistul Shawn ”Clown” Crahan.

”Sunt foarte încântat să aduc turneul nostru aniversar de 25 de ani în Europa şi Marea Britanie. Pregătiţi-vă pentru o energie pe care n-aţi mai trăit-o până acum. Se întâmplă”, a adăugat muzicianul.

Bleed From Within

Alături de Slipknot în acest turneu se va afla trupa Bleed From Within din Scoţia.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 15 decembrie.

Între timp, Corey a respins recent zvonul conform căruia Slipknot ar fi ales un nou baterist după ce interpreţii hitului ”Psychosocial” şi-au şocat fanii la începutul acestei luni, anunţând ”decizia creativă” conform căreia vechiul baterist Jay Weinberg nu ar mai face parte din trupă, după nouă ani.

Fostul baterist de la Venom Inc., Jeramie Kling, a alimentat speculaţiile afirmând că ar putea fi înlocuitorul acestuia, a notat contactmusic. Cu toate acestea, solistul Corey Taylor a negat zvonurile şi a insistat că muzicianul ”nici măcar nu se află pe listă”.

Unde au loc concertele

Conform datelor publicate despre concertele incluse în turneul Slipknot din decembrie 2024 în Marea Britanie şi Europa, formaţia va cânta la 5 decembrie la Amsterdam, Ţările de Jos, şi mai apoi în Germania, la Dortmund (6 decembrie), Stuttgart (8 decembrie) şi Leipzig (9 decembrie). Vor urma concerte la Zurich, Elveţia (11 decembrie), Paris, Franţa (12 decembrie) şi în Marea Britanie, la Leeds (14 decembrie), Glasgow (15 decembrie), Manchester (17 decembrie), Birmingham (18 decembrie) şi Londra (20 decembrie).

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel