Slash: Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Slash a confirmat că Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album.

Chitaristul de 58 de ani a fost ocupat să lucreze la "Orgy Of The Damned", un disc cu piese în mare parte blues, cu o serie de vocaliști invitați. Nu a vrut să-l "tragă" pe colegul său de trupă Axl Rose să apară pe LP, deoarece grupul lor este ocupat cu mult așteptata continuare a albumului "Chinese Democracy" din 2008, pe care el nu a apărut.

Explicând de ce Axl și Myles Kennedy, colaboratorul său de la The Conspirators, nu apar pe noul album, Slash a declarat pentru rubrica Wired a ziarului Daily Star Sunday:

"A fost o chestie personală, așa că nu mi-am târât proprii băieți înăuntru. Guns N' Roses încearcă să facă propriul album, iar eu lucrez cu ei în această calitate, dar aici nu a fost implicat nimeni altcineva."

În decembrie, grupul a lansat "Perhaps" și "The General", ambele piese fiind înregistrate în aceeași perioadă cu "Chinese Democracy", alături de "Absurd" și "Hard Skool" din 2021.

Celebrul album "Chinese Democracy" a fost întârziat ani de zile și blocat de probleme legale, în timp ce Slash, basistul Duff McKagan și bateristul Matt Sorum au părăsit grupul, lăsându-l pe Axl Rose și claviaturistul Dizzy Reed să continue.

Anterior, Slash a anunțat că va urma mai multă muzică nouă din partea trupei de hard rock. Cu toate acestea, a recunoscut ulterior că el și colegii săi de trupă nu au scris niciun material nou de la reunirea lor.

În octombrie 2021, Slash a declarat: "În ceea ce privește noul material Guns N' Roses; nici măcar nu am ajuns la acel punct în care să ne așezăm cu adevărat serios și să scriem. Am făcut o mulțime de materiale care au stat cam mult timp pe aici. Așa că acesta va fi un întreg efort concentrat în sine."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel