Slash cataloghează inteligența artificială drept confuză și înșelătoare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Slash a catalogat inteligența artificială drept "confuză și înșelătoare".

Chitaristul trupei Guns N' Roses, în vârstă de 58 de ani, se teme că utilizarea excesivă a tehnologiei va duce la o creștere a muzicii care va avea același "aspect sau sunet".

În cadrul emisiunii "Battleground Podcast", el a declarat: "Nu sunt super încântat de această nouă evoluție, doar pentru că știu că oamenii, în mare parte, o vor folosi atât de mult încât va deveni confuză și înșelătoare".

"Pur și simplu va fi prea mult același tip de aspect sau sunet pentru lucruri diferite. Văd că se întâmplă deja."

Deși nu este un fan al inteligenței artificiale și nu vede nicio utilitate pentru el însuși, Slash ar fi interesat să vadă cum cineva creează ceva "unic și util" cu ajutorul acestei tehnologii.

El a continuat: "Eu sunt tipul care preferă să meargă într-un studio și să înregistreze o trupă live și să o facă analogic. Așa că ideea de inteligență artificială nu are nicio aplicație care să aibă sens pentru ceea ce fac eu. Sunt curios să văd cine vine cu ceva cu adevărat grozav, unic și util pentru mine. Dar faptul că AI reproduce sau produce ceva original în materie de muzică nu mă încântă cu adevărat."

Comentariile legendei rockului despre AI vin după ce a declarat că Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel