Ski Mask the Slump God revine cu un album nou după o așteptare de șase ani

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Ski Mask the Slump God a dezvăluit în sfârșit data lansării pentru mult așteptatul său album.

Adept al platformei Soundcloud, Ski Mask the Slump God a făcut parte din generația de rapperi care a izbucnit în anii 2010. Acesta a colaborat îndeaproape cu alți rapperi din Florida, precum XXXTentacion și Denzel Curry, reușind în același timp să își creeze propriul stil excentric. Albumul său de debut, Stokeley, a fost o dovadă a acestui lucru. Problema este că Stokeley a ieșit pe piață în 2018. Fanii au așteptat șase ani pentru a asculta muzică nouă de la Ski Mask. Din fericire, așteptarea a luat sfârșit. Cel de-al doilea album al său, 11th Dimension, este aproape aici, scrie HNHH.

Pe 1 iunie, Ski Mask the Slump God a lansat un teaser pentru album. Acesta începe cu o imagine complet întunecată, în timp ce o voce bătrână îl întreabă pe rapper unde a fost. Apoi urmează o imagine de aproape cu fața lui învăluită în întuneric. Vocea bătrână continuă să pună la îndoială absența lui Ski Mask. „Ei te caută”, declară vocea. „Te caută și se întreabă unde ai fost.” Rapperul își ridică apoi capul, arătând că jumătate din față îi este cicatrizată. „Le-am spus că lupt cu demonii mei”, zice el, înainte de a ne oferi o scurtă mostră dintr-o strofă de pe album.

Cea mai neașteptată parte a teaserului vine însă la final. Camera se îndepărtează pentru a-l arăta pe Ski Mask the Slump God așezat pe podeaua unei încăperi albe goale. Acesta poate fi văzut purtând aripi albe de înger, iar brațele îi sunt legate. Brusc, apare data lansării, 7 iunie. Aceasta este o veste fantastică pentru un album anunțat pentru prima dată în 2021. Un an mai târziu, Ski Mask a dezvăluit titlul albumului, 11th Dimension, iar până acum au fost lansate două single-uri: „Shibuya” în martie și „Headrush” în mai.

Ski Mask the Slump God și-a păstrat sursele de inspirație secrete, dar în 2021 a dezvăluit o listă de dorințe pentru colaborări pe 11th Dimension. „Aș vrea să încerc să-l am pe Tyler, the Creator pe album”, i-a spus lui XXL. „De asemenea, aș vrea să încerc să colaborez cu Don Toliver și Dominic Fike. Este cineva cu care mi-am dorit mereu să lucrez... Aș vrea să încerc să lucrez și cu Post Malone cel puțin.” Nu a fost lansată o listă oficială a pieselor, așa că nu se știe cu certitudine dacă Ski Mask a reușit să obțină vreuna dintre aceste colaborări pentru produsul final.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel