Haos pe aeroportul din Edinburgh. Pilotul avionului ajută la încărcarea bagajelor

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Situații ireale pe aeroporturile din Marea Britanie.

Un pilot al unei linii aeriene a fost filmat încărcând bagajele pasagerilor în avion, în contextul haosului care continuă să persiste pe aeroporturile din Marea Britanie.

Videoclipul îl arată pe căpitanul conștiincios, jos, pe pistă, ajutând echipajul de la sol să încarce bagajele înaintea unui zbor Edelweiss de la aeroportul din Edinburgh, scrie dailymail.

Pasagerii continuă să se confrunte cu haosul pe aeroporturile din Marea Britanie, inclusiv la Heathrow, unde sute de bagaje au fost văzute ridicându-se în afara Terminalului 2.

 

”Vara nemulțumirii”

Problema a început vineri, când șefii de la Heathrow au semnalat o „defecțiune tehnică” la sistemul de bagaje, ce a provocat un număr mare de bagaje nesortate.

De asemenea, într-un incident separat, sute de pasageri au așteptat până la trei ore pentru a-și recupera bagajele, după ce au zburat spre Heathrow.

Un purtător de cuvânt al aeroportului din vestul Londrei a declarat astăzi că există o ”suprasolicitare continuă” din cauza erorii de vineri, dar au spus că niciun bagaj suplimentar nu a fost întârziat.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că aeroportul face tot posibilul pentru a se asigura că toți pasagerii care zboară astăzi își pot lua bagajele cu ei - și a reiterat că bagajele sunt responsabilitatea companiilor aeriene și nu a aeroportului în sine.

Cozi uriașe s-au format și pe aeroportul Stansted. Unii pasageri au descris scenele cu oamenii dormind în aeroport peste noapte ca arătând „ca un schimb de focuri”. Între timp, zborurile au fost întârziate cu mai mult de șase ore.

Stansted a fost criticat de clienții nemulțumiți de zile întregi din cauza cozilor lungi, întârzierilor și anulărilor care nu arată niciun semn că se opresc, pe măsură ce Marea Britanie intră în ceea ce se așteaptă a fi „vara nemulțumirii”.

Aeroporturile și companiile aeriene, dintre care multe au renunțat la personal în timpul pandemiei din cauza scăderii uriașe a numărului de pasageri, au fost acuzate că nu s-au pregătit prin reîncărcarea adecvată a personalului pentru a face față urgenței cererii.

Dar cifrele din industrie au dat vina și pe guvern și au cerut miniștrilor să ofere mai mult sprijin pentru a preveni problemele care se întind până în vacanțele școlare de vară.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel