Sir Ringo Starr îl numește "dependent de muncă" pe Sir Paul McCartney

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook Paul McCartney
Captura Facebook Paul McCartney

Sir Ringo Starr l-a lăudat pe Sir Paul McCartney, numindu-l "dependent de muncă", pentru contribuția sa la succesul trupei The Beatles.

Toboșarul în vârstă de 83 de ani l-a apreciat pe fostul său coleg de trupă pentru că a continuat să împingă trupa, formată și din regretații John Lennon și George Harrison, înainte.

El a menționat că nu crede că ar fi realizat atât de multe înregistrări dacă nu ar fi fost încurajat constant de cântărețul de la "Pipes of Peace", chiar și în timpul tensiunilor din ultimii ani.

Vorbind cu Dan Rather pentru AXS, Ringo a spus: "Nu, nu, nu ne înțelegeam întotdeauna. Eram patru băieți și aveam dispute. Totuși, niciodată asta nu a împiedicat muzica să progreseze, indiferent cât de gravă era disputa. Odată ce începea numărătoarea, toți dădeam tot ce aveam mai bun. Și asta s-a întâmplat mai târziu în carieră, ceea ce cred că a fost un lucru natural, știți. Datorită lui Paul, care era dependent de muncă în trupa noastră, am făcut mult mai multe discuri decât am fi făcut eu și John. Ne plăcea să stăm puțin mai mult și apoi Paul ne striga "În regulă, băieți", iar noi intram", a spus interpretul din "Photograph". 

Muzicianul a recunoscut că el și colegii săi de trupă s-au ținut unul pe celălalt "drept" și a fost întotdeauna recunoscător că s-au putut baza unul pe celălalt pentru sprijin.

"Știți, este interesant, pentru că atunci când l-am întâlnit pe Elvis, chiar m-am gândit 'Ce trist că este singur'. Avea toți acei oameni în jurul lui, dar era singur. Noi aveam trei colegi grozavi"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel