Sir Paul McCartney s-a temut că va ucide o bătrână cu interpretarea sa

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sir Paul McCartney s-a temut că va ucide o bătrână cu interpretarea sa /Facebook
Sir Paul McCartney s-a temut că va ucide o bătrână cu interpretarea sa /Facebook

Sir Paul McCartney a fost îngrozit de teamă că va "ucide" o persoană în vârstă cu interpretarea sa din "Live and Let Die".

Legenda Beatles a introdus flăcările și efectele pirotehnice în spectacolele sale live cu mulți ani în urmă, pentru a acompania tema James Bond din 1973 din filmul cu același nume, cu regretatul Sir Roger Moore.

Paul își amintește că era speriat că producția va șoca de moarte o "femeie de 90 de ani din primul rând", dar temerile sale s-au liniștit când a văzut cât de mult îi "plăcea".

În cadrul emisiunii sale podcast "A Life In Lyrics", Paul a declarat: "Este un cântec important pentru noi. Avem efecte pirotehnice și poate deveni un pic cam fierbinte acolo sus. Când știm că vor avea loc exploziile, ne uităm la oamenii din primul rând și apoi "bum". Este grozav să îi privești și să te uiți la ei, iar ei se uită unii la alții și sunt șocați.

"La început am făcut-o și a fost o explozie. Am observat că atunci când am început era o femeie de 90 de ani, foarte bătrână, în primul rând. Brusc, mi-am zis: "Oh, o s-o omorâm". Nu pot să mă opresc din cântec și să spun: "Acoperă-ți urechile, iubire". Mă uit în altă parte și 'bum'. Apoi mă uit înapoi la ea și îi place la nebunie."

Muzicianul în vârstă de 81 de ani este mândru că tema sa pentru Bond a rezistat atâtea decenii și că i s-a cerut să ofere cântecul pentru cel de-al optulea film 007, care a reprezentat debutul lui Roger în rolul spionului britanic.

Paul a spus: "Întotdeauna a fost o ambiție ascunsă să scriu un cântec pentru Bond, deoarece, într-un fel, îmi place să mă văd pe mine însumi, o parte din mine, ca un scriitor de meserie. Dacă ai nevoie de un cântec pentru nunta reginei, sunt omul tău.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience