Sir Elton John a explicat de ce urăște să fie fotografiat

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Sir Elton John a explicat că urăște să fie fotografiat, deși este un pasionat al fotografiei.

Muzicianul în vârstă de 77 de ani colecționează instantanee încă din anii 1990, iar acum o expoziție vastă de peste 300 de imagini realizate de 140 de fotografi din colecția sa va fi prezentată la V&A din Londra.

Deși a adunat mii de fotografii, Elton a declarat pentru BBC: "Nu m-aș pune niciodată pe perete (acasă), nu, mulțumesc".

El a continuat: "Este ironic faptul că eu colecționez fotografii pentru că nu-mi place să fiu fotografiat. Mi se pare foarte neplăcut".

Noua expoziție, intitulată "Fragile Beauty: Fotografii din colecția Sir Elton John și David Furnish", va fi deschisă la V&A începând de sâmbătă, 18 mai 2024, până duminică, 5 ianuarie 2025.

Văzându-și colecția pe pereții acestui muzeu istoric, Elton a rămas fără cuvinte.

El a declarat: "Multe dintre aceste fotografii nu le-am văzut niciodată expuse corespunzător sau expuse deloc. Așa că, plimbându-mă prin expoziție, am observat cât de frumos au fost aranjate, cu secțiuni și culori diferite pe pereți. Nu puteam fi mai fericit"

Pasionații de fotografie se pot aștepta să vadă o gamă largă de imagini în cadrul expoziției, inclusiv momente importante din istorie, cum ar fi mișcarea pentru drepturile civile, criza SIDA, atacurile din 11 septembrie și asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie.

Soțul lui Elton, David Furnish, a comentat: "Trăim într-o epocă în care oamenii par să vrea să rescrie istoria și să nege adevărul. Cred că atunci când lucrurile sunt surprinse fotografic, sunt irevocabile. Le fixează cu adevărat în timp".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel