Sinead O’Connor, favorită pentru a intra în Rock and Roll Hall of Fame

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Cele 15 nominalizări pentru promoția 2024 la Rock and Roll Hall of Fame.

Rock and Roll Hall of Fame a anunțat sâmbătă cei 15 artiști nominalizați pentru promoția din 2024, într-un moment așteptat cu interes de fani și industria muzicală. Dintre aceștia, două treimi sunt pentru prima dată în curs de a fi aleși, cuprinzând o varietate impresionantă de talente de la Mariah Carey și Cher la Ozzy Osbourne și Peter Frampton, până la regretata Sinead O'Connor.

Lista completă a nominalizaților include nume grele ale industriei muzicale: Mary J. Blige, Mariah Carey, Cher, Dave Matthews Band, Eric B. & Rakim, Foreigner, Peter Frampton, Jane’s Addiction, Kool & the Gang, Lenny Kravitz, Oasis, Sinead O’Connor, Ozzy Osbourne, Sade și A Tribe Called Quest.

Ozzy Osbourne este deja membru al Rock and Roll Hall of Fame, fiind inclus în 2006 ca membru al legendarului grup Black Sabbath.

Printre nominalizații din acest an, Sinead O'Connor atrage atenția, mai ales după moartea sa în iulie 2023, care a avut un impact profund asupra comunității muzicale. La rândul său, cher este recunoscută pentru talentul său și pentru declararea recentă că ar refuza să participe la o includere, chiar dacă este aleasă.

Un alt moment de așteptare este legat de trupa Oasis, unde fanii se întreabă dacă frații Gallagher, celebri pentru certurile lor, se vor împăca pentru a cânta la ceremonie sau dacă vor sta pe aceeași scenă pentru a accepta onoarea.

Votul pentru nominalizările la Rock and Roll Hall of Fame va avea loc până la sfârșitul lunii aprilie, iar ceremonia de învestire va avea loc în toamnă, în Cleveland. Evenimentul va fi transmis în direct pe Disney+ și apoi editat pentru o ediție specială pe ABC.

Interpreții devin eligibili pentru nominalizare la 25 de ani de la lansarea primei lor înregistrări comerciale, iar numărul exact de nominalizați și incluși diferă ușor de la an la an, reflectând diversitatea și impactul continuu al muzicii rock și a genurilor adiacente.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel