Povestea vietii a lui Sinead O'Conner si copiii săi

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Administratorii averii lui Sinead O'Connor îi solicită lui Trump să nu mai folosească în public muzica solistei
Administratorii averii lui Sinead O'Connor îi solicită lui Trump să nu mai folosească în public muzica solistei

Sinéad O'Connor nu a fost doar o legendă a muzicii, ci și mamă. Cântăreața, care a murit ieri la vârsta de 56 de ani, a fost mama a patru copii: Jake, Roisin, Shane și Yeshua.

Pe 26 iulie, familia cântăreței irlandeze a confirmat într-o declarație pentru RTE că aceasta a murit la vârsta de 56 de ani, scrie People.

"Cu mare tristețe anunțăm decesul iubitei noastre Sinéad", se arată în declarație. "Familia și prietenii ei sunt devastați și au făcut apel la discreție în aceste momente foarte dificile".

Cântăreața care a reușit să se facă remarcată în 1990 cu hit-ul ei "Nothing Compares 2 U", un cântec scris și compus de Prince, era mama a patru copii, inclusiv a regretatului ei fiu Shane O'Connor, care a murit la vârsta de 17 ani în 2022.

Deși s-a confruntat cu mai multe lupte personale în viața ei, inclusiv o relație abuzivă cu mama ei în copilărie și probleme de sănătate mintală, era incredibil de mândră de copiii ei. Ea a preferat să îi țină departe de lumina reflectoarelor, dar în 2021, O'Connor a vorbit mai pe larg despre ei.

Jake Reynolds

O'Connor l-a născut pe primul său fiu, Jake Reynolds, în 1987, tatăl acestuia este producătorul muzical John Reynolds. În 2015, Jake și iubita lui, Lia, au avut primul lor copil, un băiețel, și O'Connor a devenit bunică.

Roisin Waters

În 1995, O'Connor a născut-o pe prima și singura ei fiică, Roisin, a cărui tată este jurnalistul John Waters. După nașterea ei, O'Connor și Waters au trecut printr-o lungă luptă pentru custodie; după ce O'Connor a încercat să se sinucidă, tribunalul i-a dat custodia fiicei lor lui Waters, după cum a relatat MTV News în 1999.

În 2014, Roisin a avut o apariție publică rară alături de mama ei, când cele două au cântat un duet la televiziunea islandeză.

O'Connor a declarat pentru revista People în 2021, că s-a simțit ușurată când fiica ei a decis să fie patiser în loc să intre în industria muzicală. "Obișnuiam să fiu speriată de faptul că va intra în industria muzicală pentru că mă gândeam că o vor trata așa cum mă tratează pe mine", a explicat ea. "Nu am vrut asta".

Shane Lunny

În 2004, O'Connor a întâmpinat cel de-al treilea copil al ei, al doilea băiat al ei, pe nume Shane Lunny, făcut cu cântărețul irlandez Donal Lunny.

Într-un interviu din 2021, O'Connor a vorbit despre fiul ei, pe atunci adolescent, despre faptul că acesta era mai puțin hotărât să meargă la facultate, sperând în schimb să fie pe urmele mamei sale. "El este cel care tot spune că vrea să fie muzician", a spus ea.

În anul următor, O'Connor s-a confruntat cu o tragedie majoră, Shane murind prin la vârsta de 17 ani, în ianuarie 2022, la o săptămână după ce a dispărut de acasă.

Yeshua Bonadio

Cel de-al patrulea copil al lui O'Connor, fiul pe nume Yeshua Bonadio, s-a născut în 2006. L-a făcut pe Yeshua cu Frank Bonadio. În 2021, O'Connor a vorbit despre curiozitățile lui Yeshua, menționând că era și un "muzician incredibil ... cântă la pian, se descurcă incredibil și are o voce de cântăreț".

Cu toate acestea, ea a remarcat că Yeshua "ar putea face orice" în ceea ce privește cariera. "Este pe jumătate american, așa că este interesat să meargă la o facultate din America", a spus ea la acea vreme. "Tatăl său este om de știință. Dar nu aș fi surprinsă dacă s-ar apuca de muzică, pentru că îi plac banii", a mai spus cunoscuta cântăreața despre mezinul familiei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel