Simulacru de PARADĂ în Mariupol: Câțiva participanți au purtat un steag de 300 de metri

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

În fruntea coloanei se afla șeful Republicii Populare Donețk, Denis Pușilin.

Postul de radio Vocea Moscovei, pe canalul său Telegram, a publicat un videoclip în care un grup condus de Konstantin Ivașcenko Pușilin, șeful administrației Mariupol, numit de Federația Rusă, se plimbă pe străzile din Mariupol împreună cu alte câteva persoane.

Participanții la simulacrul de paradă organizată de Ziua Victoriei au purtat un steag de 300 de metri în culorile Sf. Gheorghe.

Publicația Komersant remarcă faptul că aceasta este cea mai mare panglică Sf. Gheorghe din lume.

Serviciul de presă al partidului Rusia Unită a raportat că Flacăra Eternă a fost aprinsă și în oraș la monumentul victimelor fascismului, transmite RIA Novosti.

Anterior, secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că în acest moment este imposibil să sărbătorim pe scară largă Ziua Victoriei la Mariupol „din motive evidente”.

Pe 5 mai, Serghei Kiriyenko, șef adjunct al Administrației Prezidențiale a Federației Ruse, a declarat că în acest an „este imposibil să se organizeze un marș al Regimentului Nemuritor sau o paradă a Victoriei la Donețk sau Lugansk”, dar, în opinia sa, timpul va veni în curând când acțiunea se va desfășura „de-a lungul străzilor orașelor din Donbas”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel