Simona Halep, aproape de top 3 mondial la banii câştigaţi din tenis. Doar 800.000 de dolari îi mai trebuie

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep poate intra în top 3 all-time în ceea ce priveşte banii câştigaţi din tenis, mai având nevoie în acest moment de doar 800.000 de dolari pentru acest lucru. 

Simona Halep, deținătoare a 22 de tiluri WTA și dublă campioană de Grand Slam, a adunat nu mai puțin de 37,94 milioane de dolari din tenis, aflându-se pe locul al patrulea în topul all-time al câștigurilor din sportul alb.

Maria Sharapova, ocupanta locului al treilea în topul respectiv, a strâns 38,77 milioane de dolari din premiile la turnee. Ținând cont că „Masha” a agățat racheta în cui, este doar o chestiune de timp până când românca o va întrece pe Sharapova, scrie Prosport.

Cine este pe primul loc 

Lider incontestabil în clasamentul banilor obținuți din tenis este sora lui Venus, Serena Williams, cu 94,51 milioane de dolari.

Simona Halep se pregătește să participe la turneul WTA 250 de la Linz, iar organizatorii austrieci s-au declarat impresionați de averea româncei: „Simona Halep vine la Linz din postura de femeie proaspăt căsătorită. Ea s-a căsătorit cu antreprenorul și multimilionarul Toni Iuruc. Milionara din România are, de asemenea, o inimă mare atunci când vine vorba despre copii! Face donații generoase pentru a ajuta copiii să joace tenis”, a fost mesajul transmis de organizatorii turneului programat în perioada 6 – 12 noiembrie.

Citește și: El va fi cel mai scump transfer din istorie: ”The Terminator” ar valora aproximativ 300 de milioane de euro

Antrenorul lui Halep, după Openul Transilvaniei: Te întrebi dacă mai poţi 

Simona a avut o săptămână stresantă, pentru că a jucat acasă, împotriva generației tinere. Nu vrei să pierzi, te întrebi dacă mai faci față. S-a descurcat cu brio! A durut-o spatele, au mai apărut niște dureri după ce a lovit mai tare.

Tenisul se schimbă, s-a tot schimbat în ultimii ani. Simona își dorește să se îmbunătățească, în ultima perioadă nu a jucat atât de multe meciuri. Când stai 3 luni, pierzi ritmul. Ea și-a dorit să joace bine acasă, se simte bine aici, știe că lumea o susține", a spus Dobre, pentru Digi Sport.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel