Simon Pegg: Inteligența artificială ar putea face filmele mai bune

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Inteligența artificială
Inteligența artificială

Actorul britanic Simon Pegg crede că amenințarea de a fi înlocuit de roboți ar putea să-i determine pe cei de la Hollywood să își ridice standardele. Comentariile sale vin în contextul celei mai mari greve a actorilor din ultimele decenii.

Utilizarea inteligenței artificiale a determinat cea mai mare grevă a actorilor din ultimele decenii, vedetele de primă mână alăturându-se scriitorilor și figuranților în proteste.

Starul din Thelma & Louise, Susan Sarandon, în vârstă de 76 de ani, care s-a alăturat săptămâna trecută pichetelor din New York, a declarat că producțiile generate de inteligența artificială sunt rele pentru industrie.

El a spus: "Cred că este important să prezentăm ființe umane la ființe umane. Nu știu cum pot oamenii să vrea să vadă un produs care este lipsit de suflet în felul acesta. Dacă ai putea să-mi iei fața, corpul și vocea și să mă faci să spun și să fac ceva ce nu am de ales, nu este un lucru bun.

Aproximativ 160.000 de actori au intrat în grevă din cauza salariilor și a temerilor că ar putea fi înlocuiți cu replici digitale.

Sindicatul actorilor vrea garanții din partea studiourilor și a producătorilor de film că nu vor fi folosite pentru a-i înlocui actorii cu ajutorul inteligenței artificiale și al vocilor și fețelor generate pe calculator.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel