Simon Cowell anticipează cariere solo de succes pentru noul său boyband dar nu și pentru trupă

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Simon Cowell pare să prevadă inevitabila destrămare a următoarei sale boyband, declarând că aceasta ar putea fi o cale spre „o carieră solo cu adevărat de succes”.

Magnatul muzical din spatele concursurilor de televiziune The X Factor și Britain's Got Talent lansează o căutare națională pentru un nou grup pop, lamentând absența unui act care să poată replica succesul trupei One Direction, scrie The Independent.

Au trecut 14 ani de când Cowell și colegii săi jurați au format One Direction în cadrul The X Factor. După ce au ocupat locul doi în 2010, grupul a cunoscut o faimă mondială și a lansat mai multe albume de succes înainte de a intra într-o pauză nedeterminată în 2016.

De atunci, cei cinci membri, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Liam Payne, și-au început cariere solo cu diferite grade de succes.

Cowell a declarat pentru agenția de știri PA că se roagă să găsească o trupă „la fel de bună ca One Direction și să găsească melodii la fel de bune ca cele pe care le-au făcut”.

„Nu poți să prefaci asta, chiar dacă eu sunt cel care merge la audiții, depinde foarte mult de indivizi. Dacă găsești oamenii potriviți, nu sunt genul de persoană care spune să te îmbraci așa, să spui asta, să faci asta, pur și simplu nu este stilul meu și niciodată nu am făcut asta cu One Direction,” a spus el.

În vârstă de 64 de ani, Cowell a declarat că declinul artiștilor britanici care pătrund pe scena internațională este „șocant”, susținând că nu a mai existat un boyband de succes de la 1D.

„Singura modalitate de a face asta este să faci ceea ce făceam eu, să ieși și să faci și să audiții față în față și să nu ai nicio preselecție,” a spus el. „Cu alte cuvinte, să nu alegi oamenii în avans, este într-adevăr primul venit, primul servit.

„Trebuie să vezi mulți oameni, audițiile sunt rapide și trebuie să te rogi și să speri că vin suficienți oameni și că vin oamenii potriviți. Dacă avem norocul să găsim oamenii potriviți, atunci nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a fi într-o trupă acum.”

Cowell a fost categoric în privința artiștilor aspiranți care încearcă să găsească faima prin platforme de socializare precum TikTok.

„Nu am niciun interes pentru acești oameni,” a spus el. „Sunt interesat doar de cei care vor să vină și să ne spună de ce vor să facă asta.

„Și dacă nu pot să se deranjeze să facă asta, atunci sunt persoanele greșite pentru a fi în trupă, pentru că este muncă grea să fii într-o trupă.” El a continuat: „Postarea de videoclipuri în dormitorul tău, nu este suficient și încerc să demonstrez un punct aici că pentru a reuși în industria muzicală, trebuie să te ridici, să te prezinți, să apari.

„Și prin a te prezenta, arăți că ai ambiție. Pentru că declinul artiștilor britanici care pătrund pe scena internațională acum este șocant.

„Nu am văzut niciodată o stare de lucruri atât de proastă și tristă. Și nu fac asta ca pe o cruciadă, dar sper să demonstrez că aceasta este una dintre modalitățile de a obține o carieră în industria muzicală. Pentru că dacă trupa are succes, așa cum a arătat One Direction, ai șansa de a avea o carieră solo cu adevărat de succes.”

Cowell va fi însoțit la audiții de „oameni în care are încredere” din casa sa de discuri și compania de televiziune, despre care crede că „au făcut cu adevărat o diferență în cariera One Direction.”

El a adăugat: „Mă rog ca asta să funcționeze și chiar dacă nu funcționează, cel puțin pot spune: 'Ei bine, am încercat.' Sunt foarte pasionat de asta. Și am crezut întotdeauna că există nestemate acolo, așteptând să fie descoperite.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel