Shrek, musicalul, vine la București! O poveste magică pentru întreaga familie

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Peacock Kids
Sursa: captură Youtube Peacock Kids

Pregătiți-vă pentru o aventură magică plină de muzică, umor și emoție! Spectacolul "Shrek - musicalul" va fi prezentat, în premieră în România, pe scena Sălii Palatului, pe 8 și 9 iunie.

O producție de excepție

Realizat de Opera Națională București, anume echipa din spatele unor succese precum "Fantoma de la Operă", "Mamma Mia" și "My Fair Lady", spectacolul promite o experiență memorabilă pentru toate vârstele.

Distribuție de excepție

Horia Brenciu și Dan Helciug vor da viață personajului Shrek, morocănos, dar simpatic, alături de Oana Laura Gabriela și Bianca Purcărea în rolul Fionei. Adrian Nour va fi Donkey, Julie Mayaya va fi Elizabeth, Dragonul, iar Andrei Petre și Ernest Fazekaș vor interpreta rolul lui Lord Farquuad.

O poveste clasică reinterpretată

Bazat pe filmul animat DreamWorks Animation și pe cartea lui William Steig, spectacolul explorează teme precum frumusețea interioară, acceptarea diferenței și importanța prieteniei. Publicul va fi invitat să se alăture lui Shrek în aventura sa de a salva Prințesa Fiona din ghearele dragonului.

Un spectacol adevărat

"Shrek - musicalul" va fi o producție de excepție, cu scenografii dinamice, costume elaborate, coregrafii energice și efecte speciale impresionante. Spectacolul va fi o încântare pentru toate vârstele, cu muzică antrenantă, umor inteligent și o poveste emoționantă.

"Shrek - musicalul va avea parte de scenografii dinamice, costume elaborate, coregrafii cu personalitate, efecte de scenă, lumini şi video care vor da spectacolului un aer actual, dar şi o estetică relevantă lumii digitale a secolului nostru. Shrek este un spectacol destinat întregii familii, care vă va amuza, vă va surprinde, dar în acelaşi timp care invită la introspecţie şi explorarea propriilor emoţii. Este un spectacol despre prietenie şi despre diferenţa dintre aparenţă şi esenţă, o metaforă a transformărilor prin care trece umanitatea, practic o nouă reafirmare a poveştilor copilăriei noastre", precizează organizatorii, potrivit Agerpres.

Biletele sunt puse în vânzare în reţeaua IaBilet.ro, Bilet.ro şi pe site-ul Operei Naţionale Bucureşti (https://tickets.operanb.ro/shrek-musicalul), şi pornesc de la 260 lei.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel