Show marca Versace pe acoperișul unei clădiri din Los Angeles VIDEO

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Un spectacol .... la înălțime / Foto: https://www.facebook.com/versace/photos
Un spectacol .... la înălțime / Foto: https://www.facebook.com/versace/photos

Casa de modă a optat pentru un scenariu mai puțin obișnuit pentru prezentarea noii sale colecții.

Casa de modă Versace şi-a prezentat joi colecţia toamnă-iarnă 2023 într-un show plin de vedete desfăşurat la Los Angeles, unde peste doar trei zile va avea loc ceremonia decernării premiilor Oscar, informează Reuters.

Desfăşurat pe acoperişul Pacific Design Center din West Hollywood, spectacolul în aer liber a fost devansat cu o zi din cauza prognozei care anunţa ploaie torenţială. Cântăreţii Dua Lipa, Cher, Elton John şi Lil Nas X, actorii Anne Hathaway, Ke Huy Quan şi Demi Moore, precum şi personalităţile de televiziune Christine Quinn şi Tan France s-au numărat printre celebrităţile invitate.

Prezentarea a fost deschisă de Gigi Hadid, care a purtat o fustă-creion şi un blazer cu umerii accentuaţi. Negrul a fost culoarea-vedetă a colecţiei semnată de creatoarea Donatella Versace, care a inclus însă şi pete de portocaliu şi roz.

Modelele au purtat rochii scurte, confecţionate din mătase şi accesorizate cu mănuşi lungi. Ca opţiuni mai puţin formale, Versace a propus pantaloni şi jachete din denim.

Bărbaţii au purtat sacouri şi bluze din piele de şarpe sau ornate cu paiete, precum şi pantofi cu botul pătrat. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel