Shifty Shellshock, solistul trupei rap-rock Crazy Town, a murit la vârsta de 49 de ani

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Shifty Shellshock, pe numele său adevărat Seth Binzer, a murit la o reședință din Los Angeles luni, conform înregistrărilor de la Medicii Legiști din Los Angeles. Cauza morții nu este cunoscută în acest moment.

Crazy Town a devenit cunoscută pentru single-ul din 1999 "Butterfly", care a ajuns pe primul loc în topul US Billboard Hot 100 în 2001. Albumul lor de debut, "The Gift of Game" din 1999, a vândut 1,6 milioane de unități. Trupa s-a destrămat în 2003 după un declin al succesului în proiectele muzicale ulterioare, scrie USA Today.

Trupa a inclus mai mult de o duzină de membri actuali și foști, inclusiv co-fondatorul Bret "Epic" Mazur, DJ Rick One, Mark White, Adam "DJ Adam 12" Bravin, Charles "Rust Epique" Lopez și regretatul Adam "DJ AM" Goldstein.

USA TODAY a contactat biroul legistului din LA și casa de discuri a trupei Crazy Town pentru comentarii.Binzer și Mazur au reformat Crazy Town în 2007 și au lansat un album în 2015. Mazur a părăsit trupa în 2017, iar Binzer a schimbat numele trupei în Crazy Town X.

Binzer a apărut în seria de televiziune reality VH1 "Celebrity Rehab" în sezonul 1 pentru dependența de cocaină în 2008 și a revenit în sezonul 2 după ce producătorul și starul Dr. Drew Pinsky a aflat de recidiva sa. Cântărețul a apărut și în spin-off-ul de scurtă durată "Celebrity Rehab Presents Sober House" în sezonul 1 în 2009 și în sezonul 2 în 2010.

Mai multe vedete pe care le-am pierdut în 2024: Tamayo Perry, Taylor Wily, Jodie Devos

Omagiile au început să curgă pe pagina de Instagram a lui Shellshock, care nu a mai fost activă din aprilie.

Fotograful Mike Azira a scris: "RIP vechi prieten... te voi aminti cel mai bine ca pe un copil pe skateboard cu întreaga lume în fața ta... trimit dragoste familiei tale."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel