Sharon Stone anunță că a pierdut jumătate din avere

Stella Soare |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie
Sharon Stone / Foto: Thore Siebrands / Flickr
Sharon Stone / Foto: Thore Siebrands / Flickr

Sharon Stone a dezvăluit că a pierdut "jumătate" din avere, probabil în urma prăbușirii băncii Silicon Valley.

Vedeta din "Basic Instinct" a izbucnit în lacrimi în timp ce a acceptat premiul "Courage Award" în timpul strângerii de fonduri a Women's Cancer Research Fund (WCRF), joi, și a spus că a fost nevoie de "curaj" pentru a dona, având în vedere falimentul băncii.

"Știu că acel lucru pe care trebuie să te urci și să-ți dai seama cum să trimiți banii prin SMS este dificil. Sunt o idioată din punct de vedere tehnic, dar știu să scriu un cec", a spus ea de pe scenă.

"Și în acest moment, asta înseamnă și curaj, pentru că știu ce se întâmplă. Tocmai mi-am pierdut jumătate din bani din cauza acestei chestii bancare, dar asta nu înseamnă că nu sunt aici."

Deși actrița, acum în vârstă de 65 de ani, nu a dat detalii despre "chestia bancară" care i-a afectat averea, discursul ei emoționant a venit la scurt timp după prăbușirea SVB și volatilitatea pieței bursiere.

Departamentul de Protecție și Inovare Financiară din California a închis brusc SVB săptămâna trecută, la scurt timp după ce banca a dezvăluit că a suferit o pierdere de 1,8 miliarde de dolari în urma unei vânzări de 21 de miliarde de dolari a participațiilor sale de obligațiuni.

Președintele Biden i-a asigurat ulterior pe americani că "sistemul bancar este în siguranță".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel