Shakira, zâmbind larg, a fost prinsă cu un bărbat misterios:. Este înlocuitorul lui Pique?

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 01 iul 2022, 14:53 | Categorie: Lifestyle

Cântăreața columbiană și-a arătat silueta incredibilă într-un costum de scafandru negru și roșu. 

Celebra cântăreață Shakira, zâmbitoare și radiantă, a făcut surfing în Spania în compania fiului ei Milan și a unui prieten.

Ipostazele în care a fost surprinsă cântăreața, vin la nici o lună de la despărțirea de fotbalistul Barcelonei Gerard Pique după 11 ani de relație, scrie Daily Mail.

Cântăreața columbiană și-a arătat silueta incredibilă într-un costum de neopren negru și roșu, iar în timp ce a petrecut timp în apă fără machiaj, frumusețea ei naturală a ieșit în prim-plan.

Cu câteva săptămâni înainte de a face surf cu tânărul chipeș, Shakira și fostul ei partener au lansat o declarație comună în care au spus că „le pare rău să confirme că se despart”.

”În acest moment, cerem intimitate în beneficiul copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și respect”, au subliniat aceștia.

Cei doi erau împreună din 2011. Au și doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Fotbalistul spaniol s-a mutat deja singur, în apartamentul său din Barcelona, ​​iar cântăreața l-a șters în mod expres de pe rețelele de socializare.

- Ne pare rău că trebuie să confirmăm că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, ne dorim ca intimitatea noastră să fie respectată – au scris Shakira și Pique într-o declarație comună.

Se zvonește că Shakira l-a prins pe fotbalist înșelând-o, după care a decis să pună capăt relației.

Deși circulau zvonuri că mama tânărului său coleg de echipă Gavi era una dintre partenerele fotbalistului de la Barcelona, ​​majoritatea tabloidelor arată că noua cucerire a lui Pique este o tânără în vârstă de 20 de ani.

La doar doi ani de la nașterea fiului Milan, cuplul a dezvăluit că ar aștepta al doilea copil, Sasha, care s-a născut în 2015.

Cuplul a recunoscut public că nu are de gând să se căsătorească, dar asta nu i-a împiedicat să aibă o viață de familie.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite