Shakira, primul interviu după despărțirea de Pique: Există un loc special în iad pentru astfel de femei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Adele, după ce a văzut recitalul vulcanicei Shakira la „The Tonight Show”: O, Pique a dat de necaz
Adele, după ce a văzut recitalul vulcanicei Shakira la „The Tonight Show”: O, Pique a dat de necaz

La 9 luni de la despărțire, Shakira a acceptat să vorbească despre reația cu fostul fotbalist al Barcelonei și despre piesele în care și-a "strigat durerea".

Într-un dialog cu jurnalistul mexican Enrique Acevedo, de la Televisa, cântăreața a explicat cum a afectat-o despărțirea de Gerard Pique, cu atât mai mult cu cât aceasta s-a produs din cauza infidelității.

"În melodiile mele, mereu am simțit că am datoria să-mi folosesc vocea și să le-o împrumut celor care nu pot vorbi. Am realizat că femeile sunt într-un moment-cheie pentru societate, într-un punct în care sprijinul pe care îl obținem una de la cealaltă este foarte relevant. Așa cum spunea Madeleine Albright, 'există un loc în Iad pentru toate femeile care nu se sprijină între ele'.", a spus Shakira, citată de Marca.

Ulterior, artista a vorbit despre succesul uriaș pe care l-a înregistrat cu "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" și cum i-a schimbat viața acest lucru.

"Sunt chiar în mijlocul unei dezbateri din cauza acestei melodii. Am invocat faptul că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se simți împlinită, pentru a forma o familie. Și eu am avut acest vis, de a avea o familie, unde copiii să aibă un tată și o mamă sub același acoperiș. Nu toate visurile în viață ți se împlinesc, dar viața te recompensează cumva și cred că pentru mine a făcut chiar mai mult de atât, având acești doi copii minunați, care mă umplu de dragoste în fiecare zi. Am descoperit și că teoria conform căreia o femeie are nevoie de un bărbat este falsă.", a mai afirmat Shakira.

Shakira: "Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați"

Cântăreața columbiană a afirmat că trebuie să-și refacă viața personală acum și că nu mai este dependentă emoțional de Gerard Pique.

"Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să recunosc. Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că acum am reușit să înțeleg povestea dintr-o altă perspectivă. Azi, mă simt împlinită și singură și cred că atunci când o femeie înfruntă greutățile vieții, devine mai puternică. Iese mai puternică, pentru că își cunoaște slăbiciunile, își acceptă vulnerabilitățile, spune ceea ce simte, durerea, pentru că se spune că opusul depresiei este exprimarea. Am ajuns să mă simt împlinită și singură, ceea ce nu credeam vreodată că se va întâmpla.

Simt că depind de mine și că am doi copii care se bazează pe mine. Simt că trebuie să fiu mai mai puternică decât o leoaică, dar puterea trebuie să fie rezultatul unei suferințe, al acceptării ei, al tolerării frustrării, al acceptării că există lucruri pe care celălalt nu și le mai dorește. Că există visuri care se rup, ca trebuie să iei bucățile de puzzle de pe jos și să te reconstruiești.", a mai spus Shakira.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel